2020.08.12. 17:08

A Peugeot 5008 egyterű viszonylag olcsó és sokféle motorral kapható típus, amely még tizenéves formái ellenére is elég gusztusos. Jól variálható, a beltere modern és átgondolt, de mindez nem vigasztal majd téged, amikor kiderül, hogy az orrában lévő egyhatos, benzines turbómotor korábbi gazdái készültek neked egy kis meglepetéssel: betartották a gyári karbantartási előírásokat és ezzel előkészítették a súlyos motorhibát. A MűhelyPRN-ban ezúttal is az Avalon Bosch Car Service csapata vizsgálja át az autót, de meghívtuk Szilva Tamás Peugeot-Citroen szakértőt is, aki elég sok ilyen motort látott már belülről és soha nem ok nélkül.

Korábbi epizódok:

Rulettkerék Astra: füst és vasoxid
A MűhelyPRN szervizében járt Anti ajándék Astrája, hogy kiderüljön, mi mindent kell rendbehozni rajta. Bonts egy sört, ez hosszú lesz!
Fotelnepper: A legdrágábbak mennek egymillióért. Ez ajándék volt
Anti a születésnapjára kapta ezt az Opel Astra F Caravant, de nagy kérdés, hogy valóban öröm-e egy ilyen "ajándék".

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.