Szerelési hibák, elrontott fényezés, rozsdára fújt alvázvédő

2020.08.19. 06:39

Az autó tizennégy éves, látszik, hogy gazdája szereti és igyekszik rendben tartani, de mintha kicsit kicsúsztak volna a szálak a kezéből. Nagyjából ezeket állapítottuk meg magunkban, amikor az Avalon Bosch Car Service végzett István autója, egy 2006-os gyártású Chrsysler 300C CRD Touring alapos átvizsgálásával.

A vásárlás előtti és azt követő csalódások megelőzésére hoztuk létre új szolgáltatásunkat, a Totalchecket. A MűhelyPRN epizódjaiban megismert szerviz szakértelmét kapod, nincsenek kamerák, csak fontos megállapítások és a végén egy árajánlat, amelyből akkor is tájékozódhatsz, ha nem javíttatni szeretnék, csupán eldönteni, hogy megvásárolsz-e egy autót, vagy sem. A részletekről mindent elmondunk az alábbi cikkben, ahol a szolgáltatási csomagok tartalmát is bemutatjuk és időpontot is foglalhatsz.

Korábbi epizódok:

Te se vegyél önpusztító Subarut
András szereti az autót, pedig nem rég motort kellett cserélni a Legacyben, és mivel közismert a konstrukciós hiba, piaci értéke sincs. Guruval mondjuk el, miért óvakódj a bokszerdízeltől.
Gyanúsan olcsó Subaru, nevetséges fogyasztással
A bokszerdízel óriási szenzáció volt, amikor bemutatták. A konstrukciót nagyon sokáig megtartotta a gyár, de közben kiderült ez-az. Vennéd?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.