2020.09.30. 17:32

A Subaru bokszerdízele talán a legproblémásabb dízelmotor, amit valaha személyautóba építettek, pedig a mezőny erős. A gyár az első három évjárat gondjait felismerve próbált javítani az amúgy nagyon érdekes konstrukción, de megoszlanak a vélemények arról, hogy ez mennyire sikerült. Ezúttal egy 2010-es Legacy példáján mutatjuk meg, milyen az, amikor a szeretett autód blokkja elreped és örülhetsz, hogy nem a főtengely törött el menet közben. A MűhelyPRN 76. epizódjának autóját az Avalon Bosch Car Service vizsgálta át, de meghívtuk Hári Lászlót a Hace-Car Subaru szerviz szakértőjét is, aki pontosan tudja, mikor, hogyan és miért mennek tönkre a dízel bokszermotorok.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.