2020.10.12. 17:40

Az Octavia II-t 2004 és 2013 közt gyártották és ugyanarra a PQ35 platformra épült, mint a korabeli V-ös és VI-os Golf vagy éppen az Audi A3. Ez sok előnnyel jár, hiszen rengeteg alkatrész azonos ezekben az autókban. Az Octavia most kézenfekvő választás annak, aki tágas családi autót keres, de nem költene 1,5-2 millió forintnál többet. Nézzétek meg ezt a 2006-os kombit, hallgassátok meg a 2,0 FSI motor hangját és döntsétek el, milyen állapotban lehet az autó, vagyis mit tárnak majd fel rajta az Avalon szervizben, a MűhelyPRN 78. epizódjában. És most nyerhetsz is, tekerj a videó alá, és megtudod, hogyan!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Játék a Fotelnepperben!

Tippeld meg kommentben 2020.10.13. éjfélig az Avalon szerviz ajánlatának végösszegét, és ha tőled érkezik a három legközelebbi tipp egyike, egy csúcsminőségű Osram LEDinspect Flood 10W szerelőlámpa a nyereményed.

A nyerteseket kommentben értesítjük 2020.10.15.-én délig a Youtube videó alatt.

A megjelenést az Osram támogatta.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.