2020.10.14. 17:34

Talán nem 2020 az az év, amikor könnyű reálisan megítélni a nemzetközi használtautó-piac mozgását, de az utóbbi évekből kiindulva egyértelmű: a magyarokat nem nagyon érdekelte, hogy Ausztriában bármi rohadni kezd, amit kiengednek a bőkezűen sózott úthálózatra. Dani Skoda Octavia II 2,0 FSI-je sem kivétel, amint az a MűhelyPRN 78. epizódjából kiderül. Az autó 2006-os, de lehetne akár 1996-os is, ha a lemezek állapotát vizsgáljuk. És akkor a többi, Avalon Bosch Car Service-ben feltárt hibáról nem is említettük. Megtesszük a műsorban.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Korábbi epizódok:

Hogyan döglik a Tesla és mikor ingyenes a javítás?
Ebben a budapesti taxiban 357 ezer kilométer van, gazdája már többféle hibával megküzdött, a guru pedig elmondja, mitől kell óvakodni, mielőtt te is megveszel egy használt Teslát.
Tesla taxi 360 ezer kilométerrel: vennéd?
A Model S 85-öt gazdája, Andi hozta el nekünk egy alapos átvizsgálásra. Az autó egész nap Budapesten szállítja utasait, te pedig eldöntheted, széthullott-e már.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.