2021.04.07. 16:51

Mindössze hét év jutott a Suzuki csúcsmodelljének, a Kizashinak, majd utód nélkül elkaszálták a világ összes piacán és a cég nem is tervez hasonló nagy autót a közeljövőben. Nem csak mi voltunk kíváncsiak arra, hogy milyen lehet a 4,6 méteres szedán, több mint 100 ezer kilométer után, de ennek a piros példánynak a gazdája, Bence is. Az autó első látásra szép, nem csoda, hogy mindenki izgatottan várta az átvizsgálást, amelynek részleteit a MűhelyPRN 99. epizódjában mutatjuk meg, ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ből.

Korábbi epizódok:

A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.
Űrhajó aprópénzért, hat hengerrel: bevállalnád?
Közel kétszáz lóerős, a futóműve álom, a formaterve olasz, az autó pedig francia, ezért nem kérnek érte sokat. Nézd meg ezt és dönts!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.