Amikor a francia mérnök gombás csigát reggelizett

MűhelyPRN: Renault Laguna II – 2007.

2024.03.02. 07:38

Szép forma, kényelmes beltér, kártyás indítás, ötcsillagos törésteszt, hosszú extralista: ennek az autónak nem is szabadna ennyire olcsónak lennie a használtpiacon, ha nem lenne nagyon rossz a híre a változatos meghibásodásai miatt. Baja viszont van bőven: mai MűhelyPRN részünkben Szilva Tamás francia autókra specializálódott guru is beszél a típus bajairól, és megmondja, mire számíts, ha bátor vagy és belevágsz.

Zoltán autója már bizonyított: 453 ezer kilométer után is megy, és talán olyan baja nincs is, ami miatt gazdasági totálkárnak lehet nevezni. Ez már önmagában szép teljesítmény, de bőven van vele mit foglalkozni. Ha te is kíváncsi vagy egy használt autó állapotára, vásárlás előtt semmiképp ne hagyd ki a Totalcheck átvizsgálási szolgáltatást.

Ha a korábbi 242 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Bamakóról az Avalonba jött a kétütemű!
Az autó, amivel valószínűleg újkorában sem akartál volna elindulni Afrikába, de 36 évesen mégis büszkén megcsinálta, mi pedig megnézzük, mi baja lett.
Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.