A Mercedes az autóvezetés kultúrájának legmagasabb foka

2009.01.28. 11:43

Gerendai Károlynak mi is szeretettel gratulálunk. A Sziget fesztivál valóban egyedülálló, amit legjobban az tud, aki járt már a világ egyéb rockos fesztiváljain: sár, dzsuva és koncertek máshol is vannak, de ennyire eredeti neohippi légkör és változatos programkínálat sehol nincs. Az Év üzletembere díjhoz nem fűznek ilyen kellemes emlékek, de bizonyára jó dolog, hogy a klasszikus presztízsmárka ilyesmit támogat. Az autóvezetés kultúrájának legmagasabb fokával igazából értem, mit akarnak mondani, de tartok tőle, hogy a szép szóvirágot egyszerűen lefordították egy német céges brosúrából. És nem gondoltak bele, hogyan hangzik ez Magyarországon. Talán egy-két évtized múlva már kevésbé lesz vicces, és akkor már mindnyájan a minőségi vezetési élményre és a megfontoltan cirkáló, elegáns topmenedzserekre asszociálunk.

"Gerendai Károly lett "Az év üzletembere" 2008-ban.

Vasárnap átadták a Mercedes-Benz Hungária Kft. által is támogatott  Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” díjait.

Az idén hatodik alkalommal, ünnepélyes gálaesten adták át az Ernst & Young „Entrepreneur Of The Year” („Az év üzletembere”) üzleti díjakat."

A Mercedes-Benz név évtizedek óta azonos a “Culture of Driving” fogalmával, azaz az autóvezetés kultúrájának legmagasabb színvonalát jelenti az egész világon.  Tudjuk és valljuk, hogy a siker  kizárólag a minőség töretlen fenntartásával érhető el, legyen szó személyes vagy üzleti sikerről.

Az Ernst&Young “Az év üzletembere” díj minden évben jó lehetőséget teremt arra, hogy a szakma mellett a közvélemény is megismerje a kiemelkedő személyiségeket. Tudjuk ugyanis, hogy egy vállalat hosszútávú sikere csak kiemelkedő teljesítményekkel biztosítható.

Ezért határozott úgy a Mercedes-Benz Hungária Kft, hogy először 2008-ban támogatja az Ernst&Young “Az év üzletembere” elismerést.

Fotókat sajtóoldalunkon talál.