2015.04.03. 15:28
0 hozzászólás

Húsvét hétfő este megrendezésre kerül egy szimulátoros futam, ahol bárki versenyre kellhet Michelisz Norbival a híres Nordschleife lézerszkennelt virtuális másán. Az esemény szerves része Norbi felkészülésnek a májusi WTCC futamra.

Május 16.-án rendezik meg a WTCC német nagydíjat, ahol Michelisz Norbi is rajthoz áll a legendás Nordschleifén. A pálya több mint 110 kanyarból áll, 25,4 km hosszú és közel 9 perc alatt lehet teljesíteni egy kört, emellett a nyomvonal mai szemmel nézve rendkívül szűk, sok beláthatatlan kanyarral és meglepően nagy szintkülönbségekkel. Itt a jó szerepléshez elengedhetetlen a tökéletes pályaismeret, Norbi pedig meglepő módszert választott a felkészülés megkezdéséhez...

A Húsvét hétfő este megrendezésre kerülő online szimulátoros futamon bárki versenyre kelhet Michelisz Norbival a pályán, a cél az, hogy minél jobban megszorongassák a Norbit a résztvevők, hogy biztosítva legyen a kompetitív környezet és a kellő kihívás a felkészüléséhez! 

A megmérettetés az  egyik legnépszerűbb és legelismertebb szimulátorral programmal, az Assetto Corsa-val kerül megrendezésre, melyhez pont az elmúlt hónapban jelent meg a Nordschleife, mely a laser-scan technológiának köszönhetően a teljesen hosszában az utolsó centiméretig megegyezik a valósággal.

 

Az időmérő hétfő este 20:30-kor kezdődik, majd a hivatalos WTCC versenytávval megegyező 2 darab 3 körös futam kerül lebonyolításra, a másodiknál fordított rajtsorrendben, így izgalmakban biztosan nem lesz hiány!

A részvétel teljesen nyílt, de előzetes nevezés szükséges!

További infók: Nordschleife - Michelisz Futam