Kormányváltás néhány lépésben

2017.12.30. 11:50

Helló Dokkerek!

Hogyan tudnám átalakítani Audi A4-esemet jobbkormányosból balkormányossá?

Imox

Kedves Imox!

Rengeteg munkával. Ami valószínűleg nem is túl kifizetődő a végeredményt tekintve, hiszen A4-ből tetszőleges folyót lehet rekeszteni. Ha pedig valami speciális modellről lenne szó, az majd gyári állapotában érhet sokat negyven évesen: a replikák/átépítések nem érhetnek a gyáriak nyomába értéknövekedés szempontjából.

Persze vannak kivételek, lásd a jobbkormányos Integralék esete. A precíz átépítéshez legjobb lenne egy komplett donort vásárolni, hiszen a karosszéria átalakításán túl rengeteg alkatrész cserére szorul az átépítés közben. De ha vesz egy másik A4-et erre a célra, akkor az pont egy balkormányos, amilyet végülis szeretne csinálni, de már ott áll ön előtt készen.

A másik bökkenő a papírozás. Még ha magyar papíros is a jármű, egy alaposabb vizsgabiztos azonnal kiszúrja a tükrözött belteret, ami egyrészt szakmailag jogos, másrészt az ön részéről rengeteg utánajárást jelent. Alaposan gondolja meg a dolgot, hogyan áll a mérleg nyelve.

Remélem segíthettem! Gulyás Márk - www.deltamark.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.