Új fejegység az Audiba

2012.01.03. 11:32

Szeretném az Audi A8 (98-as) gyári fejegységét átcserélni egy másikra. De az új fejen 2 darab normál  ISO-csati van (táp, ant., stb.), a másik a 4 hangszóró. Az Audién meg 1 normál ISO, ami még stimmel is, de a másik részén mini ISO van, ami a hangszórókat vezérli.

Erre szeretnék valami konkrét bekötést,vagy átalakítást kapni.

Köszönöm előre is.

Az Audidban olyan gyári hangrendszer van, amelyik nem használ szabványos csatlakozást és szabványos jelszintet. A rádió cseréhez szükséged lesz egy adapterre, ami illeszt, ez Dietz gyártmányban kapható, ára körülbelül 30 ezer forint. Kikerülhető ugyan ez a magas költség, de otthon nem kivitelezhető, szakműhelyt igénylő munka. Kell egy jelszint-illesztő és egy olyan modul, amelyik megszünteti a fellépő földhurkot. Egyszerű RCA-csatlakozó felforrasztásával is elérhető, hogy megszólaljon a rendszer, de bekapcsolásnál pukkanna, járó motornál fütyülne és torzítana a hang. Az Audi rendszerben gondolkodott, és azt hitte, mindenkinek megfelel ez a kiépítés, senki nem akar cserélni benne semmit és nem akarja testre szabni. Ne állj neki otthon, nincs értelme, keress fel egy hifigurut.

Üdvözlettel, Kütyüdoki - www.duett.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.