Mazda Xedos 6 ármeghatározás

2002.05.22. 17:16

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar !

Felkínáltak a napokban eladásra számomra egy céges autót, történetesen egy Mazda Xedos 6-ról lenne szó.
Az autóról a következőket lehet tudni. 1997-es évjáratú 1,6-os 16 szelepes motor van benne. Extrák: 2 légszák, szervokormány, klíma, 4 elektromos ablak, elektromos tükrök, hifi, 10 lemezes Cd tár. Az utóban 73e km van.
Abban kérném a tanácsukat, hogy mennyit szabad adni egy ilyen céges autóért. Nem garázsban tartott, és már többször is volt sérülve. Az autó ismert hibái:
teljes kuplungszerkezet cserére szorul, hibás a szélvédő és a ködlámpái is hiányoznak. Segítségüket előre is köszönöm.

Tisztelettel
Lajos

Kedves Lajos!

Tekintve az Ön által leírtakat, és figyelembe véve a céges használatot valamint feltételezve a megfelelő műszaki és esztétikai állapotot az említett Mazda Xedos-t véleményem szerint 2,1-2,2 millió forintért érdemes megvásárolni. Az ármeghatározásnál figyelembe vettem a szükséges ráfordítások várható költségét és a korábbi sérüléseket.
Kérem, hogy a fentiek olvasásánál vegye figyelembe, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.
Amennyiben pontos ár- és állapotmeghatározást szeretne, keressen meg a regisztráción keresztül és megnézzük az autót, valamint elkészítjük az értékelést.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.