Puncimágnes nyolcezer euróig

2014.11.16. 07:56

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Kedves Becsületes Nepper,

Nagyon egyszerű kérdésem van: a lehető legütősebb "puncimágnes" kategóriájú autót szeretném megvenni, maximum 8000 EUR-ig. Németországban nézelődöm elsősorban, mivel gyakran járok erre, itt szeretném megvásárolni. A megjelölt összeg a regadó és egyéb illetékek nélküli vételárat jelenti. Audi TT-ket nézegettem, ennyiből simán lehet kapni, viszont mindenképp érdekelne a szakember véleménye vásárlás előtt. Kor, km óra állás nem téma, "állapotot veszünk, nem számlálót", ugye. :)


Előre is köszi,
Gábor

Kedves Gábor!

A TT jó lehet a címben megfogalmazott célra. A nők jellemzően nem ismerik az autókat, hacsak nem autóbuzik, de a négy karikát, a csillagot, és a két vesét mindenki tudja, ezekkel nagyon mellé nyúlni nem lehet. Nőként nem tudok nyilatkozni, hogy milyen hatással lenne rám egy TT, de ismerek olyan nőt, akinek lecsúszik a bugyija tőle. Vegye meg a TT-t, én pedig megmutatom a csajt. :-)

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.