Peugeot 406 kontra Golf 4

2017.03.11. 09:28

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Becsületesnepper!

Már egy ideje azon töprengek, vajon melyik autót válasszam a Peugeot 406 2.2 HDI vagy VW Golf4 1.9 TDI? A keretem maximum 700.000 ft Mindenképpen dízelben gondolkozok és már volt nekem franciám és német autóm is. Bevallom hiányzik a francia kényelme és menetdinamikája.

A Golf viszont sokkal megbízhatóbb. Számomra az elsődleges szempontok azok, hogy kényelmes legyen,megbízható és egy előzésen ne keljen sokat gondolkodni. Egyszerűen nem tudom, hogy melyiket válasszam.

A tanácsát előre is köszönöm!

Kedves Kérdező!

Én az 1.9 TDi-t választanám mindenképpen, az sokkal egyszerűbb, megbízhatóbb, minden van hozzá gombokért, és sokan értenek hozzá. Peugeot-ból évek óta csak lelakottat láttam, és a francia elektronika nem az örökkévalóságnak készült, minél extrásabb, annál több lehetséges probléma van benne.

DSC 0245

Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.