Mit vegyen a szőke nő 15 millióért?

2024.01.21. 15:56

Marci vagyok, autókereskedő. Évente sok száz darabot adok el és személyes benyomások, tapasztalatok alapján alkotok véleményt. Amit mondok nem szentírás, mert egy autó minősége elsősorban a gazdáján múlik, és mindig vannak kivételek.

Sziasztok,

Ha azzal kezdem,hogy nő vagyok és ráadásul még szőke is, akkor hátha megesik rajtam a szívetek <span class=

A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy milyen autót javasolnátok. Épp autó vásárlása előtt állok. Viszont nem zárkózom el a vadonatúj autótól sem,de a használttól sem.

Az autó többnyire pályán lesz használva, viszont van olyan,hogy ingázok az ország egyik feléből a másikba ugyanazon a napon. Vannak olyan napok,amikor Pest zsúfolt,araszolós szakaszait is érintem.

Ha új autó akkor max. 15M ft, ha használt, akkor max. 5M Ft.

Ne keressétek a logikát, már mondtam,hogy nő vagyok :)

Van gyerek is, de igazából már egy nagycsaládos autónk van. Én ezt munkához használnám,de persze ha úgy alakul a gyerekülés is beférjen illetve ebből adódóan csomagtartó is legyen. Én SUV-kban gondolkodom illetve CUV-kban ha új autó. De, a sedánoktól sem zárkózom el,viszont az csak használtan érdekelne.

Nem tudom,hogy mennyire érzitek a kihívást abban,hogy segítsetek nekem, de ha mégis megteszitek, akkor azt nagyon nagyon nagyon megköszönném.

Köszönöm szépen előre is,ha segítetek. Ui: cupra formentor az felejtős??mert eléggé bele szerettem.

Üdvözlettel, Dia

Kedves Dia,

A képlet egyszerűbb, mint gondolnád, te se bonyolítsd túl. Az újat válaszd, hiszem 15 milliós kerettel már nem érdemes a turkálóból szemezgetni. Azt vedd, amelyik a legjobban tetszik, és a legtöbb garanciát adják hozzá. Ma már felesleges márkák között variálni, amikor a Mercedesekben Renault motor van, a Toyotákban meg Peugeot.

Cupra Formentor - Fotó: Gajdán Miklós/Totalcar
Cupra Formentor - Fotó: Gajdán Miklós/Totalcar

Újat, de milyet?

 Legyen SUV, CUV, legyen automata, legyen benzines, kérd a vezetést támogató extrákat, kérj bőr belsőt, led fényszórókat, telefon tükrözést, amit csak lehet. Válassz tízmilliós alapáron kínált autót, a maradékot költsd a felszereltségre. Ne válaszd az alap színt. Ha ügyes vagy, a végeredménnyel te is elégedett leszel, és később is el fogod tudni adni, amikor eljön a váltás ideje. Mindenképp kérj integrált szervizcsomagot, a garancia lejárta előtt pedig add el, és válassz egy következőt. A Cupra Formentor nem rossz, de már az alapár is több, mint a keret, mezítlábasban pedig nem érdemes gondolkodni.

 Hajrá!

 Marci

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.