Hihetetlen, de az egyik legrosszabb Merciből is lesz rendes veterán

2024.01.28. 06:04

Minden prémiumkocsinak megvan az a pár éve, amit túl kell élnie. 10 éves kor körül az egykori luxusautó piaci értéke már töredéke az újkori árának, viszont jó minőségben fenntartani még nagyon drága, és akik megveszik, jó eséllyel csak használni akarják.

A Mercedes W210, azaz a 124-es Merci utáni E-osztály esetén viszont halmozott a probléma: eleve korán kiderült, hogy a vízbázisú fényezést megtámadó baktérium miatt gyorsan szétrohad, emiatt értékvesztése drasztikus volt, mellette viszont a robusztus technika pusztulását a vezetőülésből nagyon nehéz volt érezni, még az elhanyagolt példányok is egész jók tudnak lenni érzésre.

Nagyon sok menthetetlen W210 jár közöttünk, mi viszont most találtunk egy olyat, ami 227 ezer kilométerrel szinte újszerű állapotú. Egészen hihetetlen, de a valaha volt egyik legrosszabb hírű Mercedes is hamarosan rendes, vágyott veterán lesz.

Ne felejtsd el megváltani idei autópálya-matricád, január végén lejárnak a tavalyiak. Vásárolni akár regisztráció nélkül, ide kattintva tudsz.