Így tudod kikapcsolni

A hirdetésblokkoló ikonját a böngésző címsora mögött találod, általában egy piros stoptábla-féle. Ha megtaláltad, válaszd ki itt lent, hogy melyik fajta az, és mutatjuk, hogyan engedélyezheted rajta a Totalcar-t.

 1. Írd be a böngészőbe, hogy totalcar.hu
 2. Keresd meg a böngésző címsora mögött az Adblocker-t, egy STOP-táblához hasonló ikont, és nyomd meg
 3. Keress egy olyan menüpontot, hogy:
  "Kikapcsolás ezen a webhelyen",
  "Ne fusson ezen a webhelyen",
  "Ne fusson a weboldal lapjain"
 4. Töltsd újra az oldalt, és már kész is vagy
 5. Nagyon köszönjük, sokat jelent ez nekünk.
Adblock segítség
 1. Írd be a böngészőbe, hogy totalcar.hu
 2. Keresd meg a böngésző címsora mögött az Adblock Plus-t, egy STOP-táblához hasonló ikont, és nyomd meg
 3. A "Blokkolt hirdetések" mellett van egy kapcsoló, azt állítsd át
 4. Töltsd újra az oldalt, és már kész is vagy
 5. Nagyon köszönjük, sokat jelent ez nekünk.
Adblock Plus segítség
 1. Írd be a böngészőbe, hogy totalcar.hu
 2. Keresd meg a böngésző címsora mögött a uBlock pajzs formájú ikonját, és nyomd meg
 3. A megjelenő nagy kék kapcsolót nyomd ki
 4. Töltsd újra az oldalt, és már kész is vagy
 5. Nagyon köszönjük, sokat jelent ez nekünk.
uBlock Origin segítség

Kérdések és válaszok

Sajnáljuk, hogy nem megy könnyen, és nagyon köszönjük, hogy rajta vagy az ügyön. Írj nekünk ezen a linken, és segítünk megoldani.

Mert azokból működik a lap. Nem kérünk előfizetési díjat, nincs vételár, mint egy újságnál. De az újságíróknak fizetést adunk, az autókba tankolunk, az irodát fűtjük és világítjuk, a kamerákat, amikkel forgatunk, a szervereket és a netkapcsolatot, amelyen át éppen ezt nézed, pénzért vásároljuk. Ha ezt elveszed tőlünk, az nekünk pontosan olyan, mint amikor te nem kapod meg a fizetésed a munkádért.

Mert cserébe létezik egy autósújság, amiből megtudod, mit érdemes megvenni, és mit nem. Amiben nem sajtóközleményeket és PR-anyagokat találsz, hanem őszinte cikkeket és videókat. Azért tudjuk a hirdetéseket és a tartalmat korrektül elválasztani, mert a hirdetési felületeken is megéri jelen lenni nálunk. Főleg, ha látszanak.

Akkor nem látod az újságot. Pont úgy, ahogy akkor sem, ha bevétel hiányában megszűnik. Vagy ahogy nem kapod meg a kifizetetlen szalámit (vagy az új kuplungszettet és kettős tömegű lendkereket) a boltban.

Nem kell törölnöd, ha nem akarod. Minden adblockernél egy kattintással állítható, hogy hol tiltsa, és hol engedélyezze a hirdetéseket. Arra kérünk, hogy a Totalcaron, Totalbike-on és a Népítéleten engedélyezd. Ha nem tudod, hogy kell, a lap tetején lévő animációkkal segítünk. Ha úgy sem megy, írj nekünk.

Ellenőrizd a Firefox beállításainál az Adatvédelem és biztonság fülön, hogy Szokásos beállításokkal böngéssz (az angolban az "Enhanced Tracking Protection"-t állítsd "Standard"-ra.)

Opera segítségAz Opera böngészőben van beépített reklámblokkoló funkció is, amit a böngésző jobb felső sarkában jelez egy kék pajzs ikon, fehér pipával a közepén.

Erre kattintva lehet kikapcsolni is.

 1. Lépj be a Settings-be a Kaspersky programban

 2. Kattints a Protection menüpontra a bal oldali sávban

 3. Kattints az Anti Banner csíkra

 4. Itt pipáld ki a “Use the list of allowed URLs”-t

 5. Kattints az alatta lévő Configure… linkre

 6. Address masknak írd be: https://totalcar.hu, Status-t állítsd Active-ra.

 7. Alul kattints az Add-ra

 8. 5-7-es pontot ismételd meg, csak az URL-hez https://totalbike.hu -t és https://nepitelet.hu -t írj.

 9. Elvileg ennyi, nagyon köszönjük!

Ha ezután sem látod a tartalmainkat, írj nekünk!

Nagyon klassz, hogy érted, hogy a tartalmat ugyanúgy meg kell csinálni, mint a kiflit vagy a fékbetétet, és te kész lennél ugyanúgy fizetni is érte. Viszont sajnos nem tudunk átállni erre a rendszerre. Ahhoz, hogy pénzért cserébe hirdetésmentességet biztosíthassunk, meg kéne oldanunk, hogy mindenki regisztráltan, azonosítva, belépve olvasson minket (innen tudnánk, hogy ki kap hirdetést, és ki nem), és ennek a kivitelezése nagyon messzire mutat. Addig is viszont, amíg ki tudna épülni egy ilyen rendszer, valamiből fenn kell tartanunk a kiadót, fizetni a szerzőket, porszívózni az irodát, megvenni a kamerákat és mikrofonokat, tankolni benzint, gázolajat és áramot. Ezeket hirdetések nélkül mind nem tudjuk megcsinálni.

Írj nekünk, hogy melyik, és megpróbáljuk mielőbb kivezettetni a piacról, vagy megjavíttatni. Technikai és formátumbeli szabályokkal is törekszünk arra, hogy ne találkozz nálunk kellemetlen hirdetéssel. De ahogy a papírújságból sem tudod kivágni a reklámot olvasás előtt, a tévében sem tudod mindig átugrani, és az óriásplakátokat se takarja el neked senki az utcán, ugyanúgy arra kérünk, hogy fogadd el a reklámot nálunk is. Ha a weben kiblokkolod a hirdetéseket, azzal csak azt éred el, hogy azok a szereplők járnak jól, akiket nem lehet megkerülni, vagy akiknek konkrétan fizetned kell, vételár, előfizetési díj vagy adó formájában. Pont azoknak lesz rosszabb, akiket épp olvasol, és feltehetőleg kedvelsz. Köszönjük!

Rendben. Írtunk is róla egy hosszabb, kifejtős jellegű cikket a Totalcarra, ezt itt olvashatod.