2008.01.07. 20:17
44 hozzászólás

Gábor olvasónk küldte az alábbi képeket. A Totalcartól nem idegen a gazdikeresés, ott volt ugye Twingo kutya (akinek Barczi Twingo lett a tisztességes neve és természetesen fent van az iwiwen), meg egyszer macskát is helyeztünk már el, úgyhogy lássuk a rétsági benzinkúti kiskutyát!

A rétsági ÖMV kút örökbe fogadható kutyája. Fotó: Gábor
Fotó: Gábor

Rétsági ÖMV kútnál nehéz kutyát fotózni, mert nagyon aranyosan játszik és össze-vissza ugrál, viszont láthatóan hajlik a szófogadásra, például ül.

Kidobták egy csak lassító autóból, azóta ott lakik a benzinkútor. A lábtörlőn alszik, mert természetesen (sajnos) a benzinkúti shop belterületére nem lehet kutyát vinni, viszont ha az eddigi fagyokat túlélte, nyilván edzett, kültéri példánynak ígérkezik. Mintha fél év körül lenne, és bár Gábor nem emlékszik határozottan, valószínűbbnek tartja, hogy fiú.

A rétsági ÖMV kút örökbe fogadható kutyája. Fotó: Gábor
Fotó: Gábor

A benzinkutasok nem akárkinek, de szívesen odaadják.

És most a bónusz, ugyancsak Gábortól. Ha valaki ennyit olvasott egy nehéz helyzetbe került kiskutyáról, igazán megérdemel egy kis lazulást. Szóval Gábor – még a nyáron, természetesen, Zuglóban hazafelé biciklizett. Az egyik mellékutcából valami ilyesmit hallott:

– Nincs valamilyen alkatrészed?

Zöld Suzukit támasztó, lyukas alsógatyás ember. Fotó: Gábor
Fotó: Gábor

Biciklizés közben jobbra nézett, a féktáv már nem adta ki, de megállt, visszatolatott és elővette extrém esetekre tartogatott fényképezőgépét. Mint felhívta rá figyelmünket, a bónusz bónusza, hogy ánusznál lukas a fürdőnadrág. Továbbá többször látta már ezt az illetőt a környéken, csak kevésbé különleges öltözékben, és mindig van a közelében egy fekete macska.

A címadásért, a csupa nagybetűért és a három felkiáltójelért elnézést kérünk, egyszerűen szeretnénk jó gazdát a kutyának.