Kötött pályák, szevasztok

2008.02.03. 13:57
23 hozzászólás

Gof olvasónk egészen fantasztikus jelenséget figyelt meg Budapest utcáin, ami izolált incidens esetén egyáltalán nem lenne figyelemreméltó, így viszont: mintázat!

Peugeot a Baross téren, 67V villamospótló táblával a szélvédője alatt. Fotó: Gof
Fotók: Gof

A verzió

Úgy tűnik, a BKV járműparkjának visszafordíthatatlan elporladása pénz hiányában arra kényszerítette a vezetést, hogy a dolgozók személyautóit is állományba vegyék. Ezentúl a járművezetők saját verdával fogják a köröket róni, természetesen költségtérítés ellenében. Bár a szállítási kapacitás drasztikusan visszaesik, de ez járatsűrűség növelésével kompenzálható, csúcsidőben pedig visszaállhatnak a még nem lukas oldalú/nem áramütést okozó/nem veseleszaggató maradék járművek.

Opel Omega, a 78-as trolibusz táblájával a szélvédője alatt. Fotó: Gof

B verzió

Újfajta össznépi játék kezdődik a mozgáskorlátozott igazolványok mintájára: Ne büntess meg, látod, hogy tömegközlekedési eszköz vagyok!

Amúgy mindkét autó lehetetlen helyen parkolt.

Macskanyomok csekk:

Opel Omega, a 78-as trolibusz táblájával a szélvédője alatt. Fotó: Gof

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.