... azért a víz az úr!

2008.07.10. 15:50
69 hozzászólás


Petőfi zseniális verse ugrott be szinte azonnal, látván a vasárnapi Brit Nagydíjat. Nem szándékozom túlzottan taglalni a látottakat, hiszen milliónyi helyen hozzáférhető minden információ, nyilatkozat, magyarázkodás, satöbbi.

Ihletet kapván elkezdtem böngészni mindenki kedvenc videómegosztóját, ott találtam a következő kisfilmet a 2007-es Bilstein Performance Days-ről.
Nürburgring-Nordschleife, természetesen esik az eső, és mi mással vághatna neki az emberfia, ha nem egy 997 GT3-mal, ami az egyik legvegytisztább Porsche. (Milyen lehet az RS?)

Nem egy életbiztosítás ilyen körülmények között a lehetetlen helyen lévő farmotor és a 415 habzó szájú ló, de Stuttgartban mindenre van megoldás: a farmotoros elrendezésből származó negatív tulajdonságokat szinte tökéletesen elnyomták, ráadásul megszerezték a Cyberdyne Systems legújabb fejlesztésű robotját is.

Figyeljék csak a robot mellett ülők arcát! Látszik rajtuk, erőből akarnak lazák lenni, de a szemük, a tekintetük nem hazudik. Néha-néha azért biztosan kinézett a maci a barlangból. Na de kinek nem? Íme:


Mert ugye Önök sem gondolták, hogy Walter Röhrl ember?

Ja, ne keressék a legjobb köridejét, 7:42.