Eltűnt videók nyomában

2009.03.03. 13:14
66 hozzászólás


Az volt, teljesen egyértelműen. A reptér sík betonján főleg. Igaz, a zöldek legszívesebben komposztáltak volna (azóta is, többször), de a nagy szívómotor iránt érzett vonzalmamon ez mit sem változtatott. Talán majd egyszer bővebben kifejtem és egy jót vitázunk (ohne anyázás), most azonban röstellkedve bár, de lerovom audiovizuális tartozásom azok előtt, akik a Chrysler SRT8-Acura RSX-cikkből hiányolták a gyorsulást és a hangot. Főleg, ha már megkezdtük a V8-témát a minap.

A Chrysler tulajdonosának kézikamerás felvételein jól látszik -és főleg hallatszik- minden, a gondolatra felpörgő i-VTEC-től a V8-crescendóig. Sanyi barátom 626-os kombija, amit szintén ismerhetnek is feltűnik a képen, motorháztetején az akkor már mitfárere által sikeresen kikapcsolt kamerával. Na az rögzítette volna "közelről" az eseményeket. Reméljük, legközelebb több sikerrel járunk, fejben egy nagyon szép projekt van kialakulóban ismét, jóval több profizmussal fűszerezve.

Ezek az amatőr kis videók pedig emlékeztetnek minket arra, hogy vannak ebben az országban jóindulatú emberek, akik baráti alapon is képesek mindent megtenni azért, hogy klappoljanak a dolgok. Már ha a technika is úgy akarja.