Ahol még egy angol csaj is lehet szép

2009.11.03. 06:46
43 hozzászólás

hirdetés
Dension


A mai húszévesek talán nem is értik, miket látnak, hiszen nekünk is helyenként meghökkentő, néha mellbevágó, de minden porcikájában vicces volt a Goodwood Revival nevű, Nagy-Britanniában tartott, giga-oldtimer versenyrendezvény... látogatóinak ruházata. Bizony, hiába lépdel a kedves olvasó a Totalcar olajszagú deszkáin, itt most nagyon is ruhákról lesz szó. Olyanokról, amilyeneket egyetlen divatszalonban nem lát. Ma már.

Mivel mi ketten, azaz Tibby és én, a Goodwood-illetékesek, kevéssé vagyunk jártasak a divatkultúrában, ezért fogtuk a kábé száz, szabadidejét kedves, ám elegáns lököttségben töltő angolról, akikre rácsattant a fényképezőgép zárja. Mi, ott, úgy éreztük, ezeket az embereket, legalábbis azt az állapotot, ahogy akkor kinéztek, meg kell örökíteni az utókor számára, még ha csak egy magyar autós portálon is. A szakértést pedig rábíztuk Dénes Dórára, a Dívány fantomkommandó tagjára, mondja el, mitől brit a brit, mi az a rékli, John Bates-féle Puritan Look és a madeira csipke.

Fogadják szeretettel ezt a színes képmasszát. Korábban nem gondoltuk volna, hogy létezik olyan nép, amelynek városnyi mennyiségű autóbuzi-, illetve autóbuzinája rávehető egy ilyen össznépi játékra. Persze az ötletekhez sem ártott a miénknél pihentebb agy, de akkor is – ilyen nálunk egyhamar nem lesz.

Tehát - retrodivat a Totalcaron!

Kattintson, a galéria nyílik!