Mercedes-szel támad föl a Barkas

2010.09.25. 13:28
53 hozzászólás

A kikötővárosok izgalmasak: népek, kultúrák és szokások keverednek. Európa egyik legszórakoztatóbb települése Hamburg. Évszázadok óta zajlik az áru- és pénzcsere. És ahol árus meg hajós van, ott nők is vannak. St. Pauli a város piroslámpás negyede volt, és még ma is az, pedig a városvezetés sokat feszített a laza erkölcsökön.

A helyiek inkább csak mulatni jártak a kikötői negyedbe, senki sem akart odaköltözni. Így teltek meg a régi házak fiatalokkal, punkokkal meg mindenféle külföldiekkel. A sok csudabogár járműparkja is meggyőző: kedvencem ez a Mercedes-Benz T2 408 kisbusz volt, a tökéletes lakóautóvá vált kiszanált áruszállító. Hogy a bele se legyen reménytelenül sötét, egy fél Barkas-t dobtak a tetőre. Látják azt az ujjnyi hegesztést? Döbbenetes. Ami igazán meglepő, hogy a kocsinak friss műszakija volt. Értik, Németországban…

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.