2011.12.28. 08:15
12 hozzászólás


Sipos úr - tudják, a Slovakiaring Napóleonja, aki sosem zavar -úgy látszik, nagytakarítást tart kényszerűségből vásárolt, ám időközben megkedvelt iPhone-ján, hiszen meglepetésként átküldött két gerillavideót, melyekről teljesen el is feledkeztünk.

Mindez a Totalcar kétnapos, kitelepült versenypályás forgatásán készült, tudják, amelyet lényegében elmosott a köd. Az első nyomokban korai reggelizőket tartalmaz, némi Karel Gottal fűszerezve. Ha netán furcsán nyúzott arcokat fedeznének fel a felvételeken, akkor az csak a véletlen műve lehet, hiszen Göbölyös dokival alig fogyasztottunk el egy üveg bort, inkább az egésznapos fagyás az, ami betett nekünk. Ólomkatonaként zuhantunk Árpádék családi nyaralójának ágyaiba és reggelre sem lettünk szebbek.

A másik - kicsit hosszabb - pedig a kínlódás azon fázisát illusztrálja, melyben két felnőtt férfi és pár kilométernyi kábel, valamint különféle hang- és képátvitelre alkalmas dobozok próbálnak meg elférni egy NEM widebody Caterhamben, miközben Karotta rámutat arra a nyilvánvaló tényre, hogy manapság Colin Chapman is ezt-azt áttervezett volna ezen a kemény és küzdelmes kis szerkezeten.

Mondanom sem kell, hogy nagyon várjuk már a tavaszt-nyarat, amikor visszatérhetünk ide. Jó autókkal, jó időben.