Tökös Hiéna: szexi fürdőgatya, tojások, papírzsepi - ELKELT!

2012.12.22. 16:00
13 hozzászólás

A Karácsonyi Hiéna-játékban a tárgyak összegyűjtése az egyik legmókásabb. Mindenki bedobja a közösbe a félretett érdekességeket: most előkerült végre a rég dédelgetett kupacom, amit Kunio, a japán motoros hozott az olvasóknak.

Emlékeznek rá? Ő volt az, aki békésen átmotorozta Ázsiát, majd Budapesten ellopták a motorját és csomó holmiját. Igyekeztünk segíteni neki, és akadtak, aki csatlakoztak: a 6x6 Taxi jóvoltából kapott motort, a Shox és Bembo Motor jóvoltából felszerelést, míg a Red Baron felkészítéssel és szervizzel járult hozzá ahhoz, hogy Kunio Aoki tovább utazhasson.

Szexi (sosem használt) fürdőgatya Rómából, görög szappan, marokkói útikönyv, yamahás meglepetés-csomag meg egy kóbor pendrive: aki ezekre vágyik, megkaphatja, könnyű a feladat.

DSC_4563_kunio.jpg
Formázzon papírzsebkendő és némi tojássárgája segítségével Kuniót, japán túramotorost. Igaz, hogy ő nem volt papírból, de mókának jó lesz. A képet kérjük feltölteni bárhová (mondjuk az Indafotóra), majd a linkjét bemásolni a kommentek közé, legkésőbb holnap reggel (vasárnap) 8.00-ig!. A legötletesebb papírszobor nyer!

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg