Nincs elég tesztautó

2013.03.19. 05:51
84 hozzászólás

Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre.

A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó, különböző tulajdonságú rendszereivel kell tökéletesen együttműködnie egy elektronikai terméknek. Nem egyszerű már a sokféle fedélzeti szórakoztató elektronika beszerzése, próbálgatása sem, de gyakran kiderül, mit sem ér a különálló fejegység és szorosan vett tartozékainak tesztelése. Van, hogy a komplett, gépkocsiba szerelt komponensekkel már nem úgy működik a kiegészítő, mint a steril, laborkörülmények közt.

bmw 5 series 2009 dashboard

Éppen ezért kell, hogy minél több, autóban működő rendszerhez csatlakoztathassák a legújabb fejlesztéseiket, illetve a régebbiek frissítéseit. Nem nehéz belátni, minden szóba jöhető típusból nem tarthatnak egyet-egyet raktáron. Ezért keresnek vállalkozó kedvű önkénteseket.

Ha van önnek egy olyan autója, ami az alábbi listán szerepel, az több szempontból is jó dolog. Már csak azért is, mert ha egy-két napra nélkülözni tudja autóját (amivel a teszt során egyetlen métert sem mennek, pusztán kipróbálják, hogyan működik benne az adott Dension termék), és az elsők közt jelentkezik a tesztre, ingyen az öné lehet egy  Dension Gateway 500S BT , amit térítésmentesen szerelnek be az autóba. Ez járművenként közel 150 000 Ft értékű cucc, két napnyi garázsban pihentetésért cserébe.

Ha esetleg nem fér bele a márkánként első három jelentkezőbe, akkor is elég jól járhat: a Gateway 500S BT a normál ár feléért lehet az öné, és az beszerelést ingyen végzik el -ez így bő nyolcvanezer forintos árelőny. Tehát zsíros konc ez, komoly jutalom vár a 12 villám tempóban jelentkezőre, és akárhonnan is nézzük, a többiek is jól járnak. Hirtelen összeszámolva, a leggyorsabbak összesen durván 1 800 000 Ft értékű extrával növelhetik autóik értékét, a többiek, ha csak húszan vannak, akkor is 1 200 000 forintnyi pénzt takaríthatnak meg.

Böngésszék a listát, ha benne van az autójuk, és vágynak egy Dension Gateway 500S BT-re, jelentkezzenek ízibe!

Porsche Cayenne

Ezeket a típusokat illetve audio rendszereket keresik a mérnökök:

- BMW: 1-es, 3-as, 5-ös, 6-os illetve X5-ös iDrive Business (M-ASK) vagy IDrive Professional audio rendszerrel. IDrive lehetőség szerint legyen 7 gombos (2008 -2009), de limitált számban 1 vagy 2 gombosokra is szükség van (korábbi gyártású modellekben volt benne).

- Audi: A6, A8 esetleg Q7-et MMI High (színes kijelzős) vagy kormánygombos MMI Basic (egyszínű, piros kijelzős) audio rendszerrel. Jellemzően ezeket a fejegységeket 2004 – 2008 között szerelték.

- Porsche: 2004 és 2009 közötti Porsche-kat nagy, színes kijelzős PCM 2.0 vagy 2.1-es rádiókkal, amin van külön 'Phone', azaz telefon menü gomb.

- Mercedes: 2004 és 2007 közötti modelleket, Navigációs Comand rádiókkal.

bmw 5 series 2009 dashboard

Akik úgy érzik, szívesen részt vennének ebben a tesztsorozatban, de további információkra van szükségük, látogassanak el http://www.dension.com/beta oldalra, vagy írjanak levelet beta@dension.com email címre – itt akár jelentkezhetnek is.