Mohó Hiéna 2015: törésteszt light

2015.12.19. 09:30
17 hozzászólás

Már egy ideje itt lapul a fiókban a csodálatos Volvo-pendrive, a Mohó Hiéna úgy döntött, mennie kell. Ennek a pendrive-nak az a különlegessége, hogy pontosan úgy néz ki, mint egy Volvo-slusszkulcs, illetve nem is kulcs, csak slussz-jeladó, aminek csak az ember zsebében kell lennie az indításhoz. 

Volvo pendrive axial02

A Mohó Hiéna legnagyobb sajnálatára nem adhat a nyereményhez egy XC60-ast, amit beindíthatnánk vele, de akad itt némi tárhely, ami sosem jön rosszul. Egészen pontosan 4 gigányi. Ha már nyeremény, hozzácsapott a Hiéna egy 2016-os Axiál-naptárat is, Nagyvas rovatunk támogatójától.

Volvo pendrive axial01

Mit kell érte tenni?

Egy kis költségvetésű videót kell készíteni, amelyben egy Volvo töréstesztjét reprodukálja a rendező. Nem kell megijedni, nem kell hozzá rendes autó, elég egy modell, ami bármiféle, háztartásban fellelhető nyersanyagból elkészíthető, a kartonpapírtól a spagettin át a só-liszt gyurmáig. Nem is szeretnénk megszabni az anyaghasználatot, csak azt, hogy a videó legyen minél szellemesebb – a videókészítési technikába sem szólnánk bele, de legyen élethű, tanulságos és szórakoztató egyszerre. Az egész leforgatható a konyhában, sufniban.

A videót bármely megosztóoldalra feltöltheted, és a linket kell elhelyezni egy kommentben (amihez ugye be kell jelentkezned az Indapassoddal). A pályaművek beérkezési határideje 2015. december 21. éjfél, a nyertesről a döntést a Totalcar Filmakadémia megvesztegethetetlen zsűrije hozza meg hamarosan.

Az idei karácsonyi hiénákat – köztük a még futó és a már lezárt feladványokat  itt találod egy helyre gyűjtve.