Lotusszal éli életét a lány, akiről az Elise-t elnevezték

2017.01.28. 19:16
11 hozzászólás

Romano Artioli igazi nagypályás autókereskedőből lett a kilencvenes évekre a Bugatti és a Lotus tulajdonosa. Bugattis uralkodása alatt a feltámasztott márka csupán a sorozatgyártásba sosem került EB110-at termelte ki, lotusos három évébe viszont belefért a márka azóta közimádatot élvező roadstere. Az Elise, amely Artioli unokája, Elisa után kapta a nevét. 

Időközben eltelt 21 év. A Lotus Elise azóta már harmadik generációját éli, Elisa pedig fiatal nővé érett. Jól láthatóan prémium az élete, és Instagramja szerint identitása egy nagyon fontos eleme lett a Lotus-ság. 

Elisa másfél éve indította Instagram-profilját, a szerény iamlotuselise név alatt. Ahogy a bemutatkozóban is írja, célja, hogy összeszedje a nála alig fiatalabb típussal kapcsolatos élményeit. Kezdetben még a gyerekkorából posztolt műhelylátogatós képeket. Mint pl. ezt, amin épp üléspróbázik.

Vagy ezt a képet, amin az alumínium orr alatt pózol.

Me into the Elise #lotus #elise #elisa #iamlotuselise #1996 #tb #amazing #car #supercar #little #me #lotuselise #lotuscars

Lotus Elise (@iamlotuselise) által közzétett fénykép,

Aztán ahogy Elisa kifogyott a korai fotókból, úgy jöttek a friss képek, és velük a Lotus Elise-zel a világban utazgatós szelficunami.

Néha azért beleül egy Evorába is.

Romano Artioli egyébiránt a General Motorstól vette meg a Lotust 1993-ban, 1996-ban pedig már tovább is adta a maláj Protonnak, ellensúlyozandó a bugattis veszteségeit. A 85 éves papa ma is él, sőt, ilyen jól áll neki unokája Lotusa.  

Akkor még egyszer: ha nézegetnél néhány tucat lotusos szelfit a lányról, akiről az Elise a nevét kapta, itt találod a neked való Instagramot.