Építs traktort traktorért

2017.12.20. 15:45
10 hozzászólás

Nincs karácsonyi hiéna traktoros feladat nélkül. Tavaly az axiálos szakácskönyvért kellett a konyhában traktort építeni idén messzebbre kell menni a nappalitól, egészen a kertig.

A két modellen/nél látható tárgyakért megy most a játék. Az alsó képen egy szuper széldzsekit látsz (egyenesen az F1-es Williams-csapattól jött), fent pedig a sapka alatt egy ügyes 1:50-es traktort vontatmánnyal. Ezt a három cuccot mind megkapja a hiéna nyertese, akinek feladata lesz, hogy:

Csinálj egy traktort kertben talált dolgokból. Mármint természetes alapanyagokból: toboz, gally, örökzöld... – minden játszik.

A természet terméseiből épített traktorokról készült fotókat a poszt alatti kommentfalra várjuk. A határidő: december 22-e, 21:00. Van idő bőven, hajrá!

Van és lesz még nyereményjáték elég, ezen a linken találod a karácsonyi hiénák gyűjtőjét.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.