A hét legkreatívabb életmentői a detroiti kamionosok

2018.04.25. 16:29
4 hozzászólás

Ha lenne nagydíja a legmenőbb öngyilkosság-gáncsolásnak, ez a detroiti rendőrök koreografálta tizenhárom kamion méltó jelölt volna. A nagyüzemi autógyártás szülőföldjén történt tegnap, hogy egy férfi egy autópálya felüljáróra sétált, azt tervezve, hogy megöli magát. Szerencsére nem siette el az ugrást, így a rendőröknek volt ideje lezárni a forgalmat és a kamionokat átengedve megfelezni az ugrómélységet. Majd elbüszkélkedni vele a Twitteren

etb

A helyi rendőrség szerint nincs ebben semmi új, évek óta bevett módszer a kamionosok bevonása öngyilkos-jelölteknél, csak eddig valahogy nem jutott el a módszer a nyilvánosságig. Igaz, nem mindig sikerül ennyi kamiont összeszedniük időben, de ez állítólag nem jelent rosszat, hanem épp azt, hogy az emberek java meg is gondolja magát, mire egy-két csőrös alá parkol. Hogy a kamionokat látva bizonytalanodnak el vagy ennyi a szakszerű lebeszélés szintideje már nem derült ki, a detroiti esetnél mindenesetre végül nem volt ugrás.

Ha már szakszerű lebeszélés – ez itt egy szuper TED-epizód az emberrel, akinek a munkája, hogy ugrani készülő embereket beszéljen le a San Francisco-i Golden Gate híd korlátján:

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.