Toyota-kereső Hiéna Peugeot-nyereményért

2020.04.01. 14:34
19 hozzászólás

A Peugeot tartotta a hazai autós szakma utolsó sajtóeseményét a vészhelyzet kihirdetésének a másodnapján. A 2008-ast bemutató esemény elég jó volt, a Peugeot ritkán szervez ilyet, de akkor nagyon. Most Szőke Miklós Gábor szobrász/iparművész stúdiójában tartották, készítettem is erről egy lapozgatós anyagot – hisz az autót korábban már vezettük, a Csepel Művek megszűnőben lévő útjai csak kiegészítették Csikós Zsolt vezetési tapasztalatait.

Viszont ajándékot is adtak, ami az éppen bevezetett home office miatt nálam is maradt. Így most fel tudom ajánlani nyereményként. Ez egy notebooktáska, úgy nézem, 15,6-os méretig.

A feladathoz az adta az ötletet, hogy szegény néhai Avensisünk (†17) egy képileg igen jól dokumentált autótörés során vesztette életét:videón is megvan az ütközés és alaposan körbe is fotóztam a roncsot. Előtte meg a teszthez, és egyéb posztokhoz készítettem sok képet róla. Így elég változatos témáknál kerül elő puszta illusztrációként: most épp a Nepperűző aktuális címlapképe, a múlt héten a Totálkár Kártörténet promócikkét illusztrálta az Index címlapján, plusz a szétdurrant légzsákos, pókhálós üveges kép maga a Totálkár egyik háttérképe (igaz, ez minden oldalletöltéskor dinamikusan változik). Egyszóval drága kis Avensisünk, amihez foghatóan jó kocsink soha többé nem lesz (legalábbis belső égésű motorral), jó ügyeket szolgál holtában is. A feladvány ezért hozzá kapcsolódik.

Keress 10 olyan anyagot, amelyhez az Avensis (GWH-271) fotója volt az illusztráció, mindegy, melyik. Akár az ablakemelő gombról készült is lehet, a lényeg: igazolhatóan ezé a konkrét kocsié legyen. Gyári fotó ugyanilyenről nem jó. FONTOS: azok a posztok/cikkek, amelyek erről a konkrét autóról szólnak, szintén nem érnek! Csak minden más, ahol a kollégák elővették illusztrációnak, ajánlóképnek, stb.

Ki nyer? Aki először talál tíz ilyen cikket. Hogyan juttatod el a választ? Bemásolod a 10 linket egyetlen kommentbe. Összebogarászni nem fogom a megfejtéseket. Az is megtörténhet, hogy nincs tíz ilyen anyag, ekkor a legtöbb darabot találó pályázóé a táska. A határidő ma (április 1-je) éjfél.

További technikai infók: ne itt szidd a kommentmotort, mert nem mi tehetünk róla. Ennyi szerencse kell az élethez, ez van. Még mindig jobb esélyed van a nyerésre, mint egy lottón a kettes találatra, szóval #behappy, ne rontsd el puffogással mások napját, és #maradjotthon! Ennél vírus- és Google-kompatibilisebb játékot már nem tudok kitalálni. :) A nyeremény a jelenlegi vírushelyzet miatt nem biztos, hogy hamar eljut a nyerteshez, türelmet kérek, meg fogja kapni. Úgy, hogy a vírust ne.