A mai köteg fekete-fehér kép, amitől lepetézel

2020.04.08. 13:06
10 hozzászólás

A versenyautóban teázó Hamilton, a lakókocsit húzó Verstappen, a vezetve kólázó Kimi, az egymást fojtogató Bottas és Kvjat, Vettel makkos cipőben – ez ma elképzelhetetlen. Még jó, hogy ez nem volt mindig így. Ezt a csokrot egy olyan valaki osztotta meg, aki csak összegyűjtötte őket - egy olyan korból, amikor még valóban közel engedték azt a pár lézengő fotóst, akik a filmjüket, beosztva, kézi fókuszálással készítettek egy pár olyan képet, hogy az döbbenet. Valószínűleg akkoriban egy teljes szezon alatt nem készült annyi fotó, mint ma egy sima futamon, a 20 kép/mp. tempóval daráló fényképezőkkel.
Nem ragozom, hogy kikről, mikor készültek a fotók, és még véletlenül sem szeretném azt sugallani, hogy ezek bezzeg még kemény tökű srácok voltak, bezzeg a maiak.... Nem. Csak megváltozott a sport, eszement pénzt teremtő iparággá vált, ettől lett az egész egy kiszámítható alkímia, a lényeg, hogy vedd meg a Ferrari-pólót. Amikor a mérnöktől kell engedélyt kapni az előzéshez, az nem válik a szórakoztatás javára. És úgy tűnik, nem a beleöntött pénz mennyiségétől lesz jó valami.... Hagyjuk is, sok a duma, lapozd végig inkább.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.