A Mercedes újranyitotta a gyári múzeumát, egy olyan drónvideóval, hogy...

2020.05.12. 13:07
19 hozzászólás

A drónvideók elöntötték már a netet, vannak jobbak és rosszabbak. Alapvetően egy videó nem attól lesz jó, hogy drónnal veszik fel, hanem attól... hát amitől ez a videó jó. Attól, hogy egy picit hátradőlsz, és végigretteged, nehogy lezúzzon bármit a múzeum kincsei közül. A Mercedes márkanév egyébként pont 120 éve született meg, sajnos az évfordulót beárnyékolja a jelen. De most ne ezzel foglalkozzunk, hanem az egyelőre péntektől vasárnapig, kizárólag maszkban látogatható gyári múzeummal, amelyet a múlt hétvégén nyitottak újra - ennek a promója ez a videó. Szinte hasítod a stuttgarti levegőt: 

Ha hozzánk hasonlóan nehezen hitted el, hogy amit látsz, abban nincs semmi animáció, nézd meg ezt a hogyan készült videót, minden benne van.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.