Szavazzatok egy Trabantra!

2020.05.26. 17:58
9 hozzászólás

Mint az feltűnhetett, a Totalcar szerzőgárdájától nem áll messze a Legózás. Raktunk már össze Mustangot, űrhajót és elkísértük az életnagyságú Lego Bugattit a Westendbe.

Amikor kértük, még a Parkoló Parádéra is kihoztátok féltve őrzött kincseiteket (szolgálati közlemény: terveink szerint a következő Parkoló Parádé időpontja augusztus 30., vasárnap).

Legutóbb pedig a Csikós család állt neki összerakni a Fiat 500-ast, és home office alatt se maradtak érintetlenek a legós dobozok, jómagam természetesen egy VW lakóautót raktam össze.

Viszont most nem mi lennénk a műsoron, hanem Dankó Péter, aki egy igen jól sikerült Trabant 601-essel nevezett a Lego Ideas oldalon. Röviden ez az az oldal, ahova az emberek feltehetik alkotásaikat, és ha eléri egy bizonyos időn belül a 10 ezer szavazatot, akkor a dán döntőbizottság elé kerül és ha itt is megállja a helyét, akkor kiadják szettként.

Forrás: LEGO
Forrás: LEGO

A modell igen népszerű, még a Legótól is kommentelték, így azt gyanítjuk, esélyes a továbbjutásra. De hogy ez tényleg így legyen, ti is menjetek fel az oldalra és szavazzatok rá (és a legalább ilyen jó kinéző Cadillac 355-re)

Az oldalon amúgy is érdemes bóklászni, elképesztő alkotásokat lehet találni.