Szezonnyitó driftedzés szombaton!

Hirdetés
2010.03.27. 07:51
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

T. Jolán 2. b-s tanuló - aki, mint tudjuk, zsenge kora ellenére rajong a driftversenyekért – a következő szösszenetett pattintotta a TC postaládájába. Érdemes elolvasni, mert fontos dolgokról esik benne szó, de kéretik a stílust nem megmosolyogni, hiszen a fiatalság szellemi fejlődése mindannyiunk ügye, biztassuk hát, hajrá Joli!

„Alig két hét van már csak hátra, hogy újra versenykörülmények között driftszérumot lőjünk magunkba. Bár a szérum nem fog védeni, mivel drift vírusgazdává válhatunk, de legalább a jó értelemben vett kórt másoknak is átadhatjuk. A lényeg, hogy hamarosan több száz lóerős autókat és pilótákat simogathatunk, biztathatunk az Országos Bajnokság nyitó futamán Tökölön április 18-án. A készülődés szervezői és versenyzői oldalról óriási, és bár sokan még a versenyautójukat hegesztik, az idei szezonnyitó driftedzésen így is telt ház várható.”

Tehát ne sokat tököljünk, figyelmünket fordítsuk inkább Tököl felé, készüljünk Jolánnal együtt versenyautót biztatni, pilótát simogatni. Kezdődik!

EDZÉS INFORMÁCIÓK:
Helyszín: Tököl / repülőtér II. kapu
Időpont: 2010.03.27 szombat; 09.00-17.00
Belépő: 500 Ft; 

Ha van, ne feledd az RFID kártyádat magaddal hozni! Éves bérlet megújítás, drift shop, csajok és DRIFT. Találkozunk szombaton!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.