Akiktől a Totalcar vezetni tanul

Hirdetés
2013.09.02. 13:49 Módosítva: 2013.09.02. 13:49
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Autós őrület, ahol Te leszel a főszereplő: off road, nagysebességű vezetéstechnika, driftelés!

Ha vezetni tudó szakembergárdára van szükség, a Totalcarnál a Driving Experience-hez fordulunk. Megtörtek bennünket, tanultunk tőlük kanyarodni, oktattak télen, BMW-kkel és ők segítették világra a nagy SUV összehasonlító végeredményét a piliscsévi motokrosszpályán. Ők voltak, akik a vaktesztet is megszervezték nekünk.

Nagy elhatározásukat tett követte, és a cikkeink sikere miatt kitaláltak egy speciális, mindent érintő kétnapos képzést, csak bátraknak.

Két nap? Átadjuk a szót.

1

Olyan két napos programot szervezünk, amely során az autóvezetés minden fortélyát elsajátíthatod terepen- és aszfalton, kis- és nagy sebességnél egyaránt. Olyan különleges autós élményben lesz részed két napon át, amelyet sehol máshol nem szerezhetsz meg, csak nálunk! Nézzük, mi vár rád a Driving Experience Adrenaline Days résztvevőjeként 2013. szeptember 12-én és 13-án!

Off road vezetéstechnika: 2013. szeptember 12

Rendezvényünk első állomása a Piliscsévi motokrossz pálya, ahol megtanítunk terepezni – négy keréken. Ez az a hely, ahol terepjárónak tartott SUV-k összehasonlító tesztjét forgattuk a Totalcaros fiúkkal. Minden elméleti tudást átadunk, amelynek segítségével leküzdheted a pályákat. Erre a siratófal alatt állva szükség is lesz. Az egyre nehezedő terep pedig garantálja a sikert. Nem ígérjük, hogy mindig látni fogod, merre kell menned, azt sem tudjuk garantálni, hogy mind a négy kerék folyamatosan érintkezik majd a talajjal, de biztosan képes leszel teljesíteni a feladatokat. Annyit mondunk, rémisztő lesz...

2

A nap végén elindulunk a Kiskunlacháza melletti Bugyiba, ahol elfoglaljuk szállásunkat és egy finom vacsora mellett megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, kipihenhetjük a nap fáradalmait, és lélekben felkészülhetünk a következő nap kihívásaira, mert azt bizony tartogatunk még számotokra bőven.

A szállás: Forster vadászkastély 3***

Bugyi Nagyközségben található, a XIX. század végén épült festői szépségű, több hektár ősparkkal körülhatárolt 3 csillagos Forster Vadászkastély , ahol a rendezvény ideje alatt két éjszakát fogunk eltölteni. A kastélytól húsz percre található a rendezvény második napjának helyszíne, a Kiskunlacházai repülőtér.

3

Nagy sebességű vezetéstechnikai tréning: 2013. szeptember 13

Mi történik, ha autópályatempónál egy nem várt akadály bukkan fel előttünk? Vészfékezünk? Elkerüljük? Mi történik egyáltalán, ha egy egész sávot kell váltanunk 130 kilométer/órás sebességnél, és vissza is kell térnünk abba a sávba, ahol eddig haladtunk? Vagy országúti tempóról kell vészfékeznünk éles kanyarban? Ezeket bizony nem akárhol tudod kipróbálni! Igaz, az is lehet, hogy eszedbe sem jutna ilyet tenni, holott ezek bármikor előfordulhatnak velünk a közúton. A tempót azonban nem “csupán” 130-ig, hanem egészen 170 kilométer/óráig fokozzuk – ennyivel kanyarodni páratlan élmény lesz, ezt garantáljuk!

4

Biztonságos, kontrollált és tudatos járművezetővé válhatsz a forgalomtól elzárt Kiskunlacházi repülőtér flaszterén. Egy professzionális, nagy sebességű vezetéstechnikai tréning tematikája mentén haladva lépésről lépésre fogunk egyre növekvő tempóval feladatokat végezni, így a második nap is igen embert próbáló, adrenalinban gazdag nap lesz a számunkra. De még közel sincs vége, sőt!

Hab a tortán, avagy driftelés rengeteg lóerővel: 2013. szeptember 13

Drift, kilinccsel előre, csak lapjával, az autó kibutul... Ismerősek a szakzsargonok? Akinek nem, íme, néhány szó a driftelésről. Egy kontrollált erőcsúsztatásról beszélünk, amelynek lényege, hogy hátsókerék meghajtású autóval a túlkormányozottság állapotát fenntartsuk, vagyis a hátsó kerekeket folyamatosan megcsúsztatva haladjunk előre a kijelölt pályaszakaszon.

Természetesen a főszerep itt is a tiéd lesz. Megtanítjuk, hogyan tedd túlkormányozottá az autót, a többi viszont rajtad áll: megpördülsz, vagy végigdrifteled a kijelölt szakaszt! Ehhez rendelkezésünkre fog állni kettő darab erre a célra épített, igazi BMW versenyautó és további 40 szett gumi, amik garantálják, hogy két napos rendezvényünk befejezése is méltó legyen!

A két napos rendezvény ára: 299 ezer Forint + áfa

Az ár tartalmazza:

A Driving Experience által a rendezvény idejére biztosított terepjárók, személygépjárművek, driftautók használatát

A rendezvényen elfogyasztott üzemanyag mennyiségét

Az autók biztosítását, továbbá balesetbiztosítást

A rendezvény ideje alatt a teljes ellátást, (napi három étkezés, szállás 2 éjszakára)

Az elméleti- és gyakorlati oktatást

Mit kell tenned, hogy ne maradj le? Jelentkezz a weboldalon, vagy 20 / 332-6059 telefonszámon.

Reméljük találkozunk!

A Driving Experience csapata

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.