A hazai autóipar ünnepe

Hirdetés
2013.10.18. 10:55 Módosítva: 2013.10.21. 11:54
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

AUTOMOTIVE HUNGARY - Új nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2013. november 7-9. között Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA Járműfenntartó-ipari szakkiállítás

A Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel és közel 200 kiállítóval közösen egy nagyszabású, az autógyártás teljes spektrumát felölelő, komplex járműipari rendezvényt szervez 2013. november 7-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás tematikája lefedi a járműgyártás tervezéstől a kivitelezésig tartó összetett folyamatát. A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpálya modellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére,  hiszen a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER1 és TEIR 2 gyártó is kiállítóként vesz részt az eseményen. Mellettük biztosan bemutatkoznak többek között az ipari elektronika, a járműipari informatika, az automatizálás, a design-tervezés, a szerszám- és alkatrészgyártás, a logisztika, a szakmai szervezetek és szakmédia képviselői.

A részletes kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/kiallitoi-lista-osszesitve

A széleskörű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely 3 kiemelt pillérre épül: ÜZLET TUDOMÁNY KARRIER

Ízelítő a programokból:

November 7.

A kiállítás nyitónapja az autóipari szereplők egymásra találásáról, a beszállítói lehetőségek, kínálatok egymáshoz való igazításáról szól:

 „Magyarország a térség járműipari központja -A kormány elkötelezettsége az OEM-ek, a kis és középvállalkozások iránt a gyorsan fejlődő magyar autóipar területén”

A fővédnöki köszöntőt Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára mondja el. Az ünnepélyes megnyitó után a négy hazai autógyártó cég első számú vezetője osztja meg gondolatait a közönséggel a magyarországi autógyártás jövőjéről, fejlődési irányairól.

November 8.

A kiállítás 2. napján a legújabb hazai járműipari kutatásokat, innovációkat ismertetik a cégek, kutatóintézetek szakemberei a Magyarországi Járműfejlesztők I. Országos Konferenciája”-n, melyen kiemelt téma lesz az innováció, valamint környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

November 9.

Ezen a fórumon fókuszban lesznek az ipari szereplők, a velük együttműködő oktatási intézmények, és az autóiparban sikeres fiatalok mesélnek majd tanulmányaikról, karrierjükről. A kiállító cégek többsége erre a napra külön HR és toborzóprogramokkal készül, bemutatják tevékenységüket, a munkavállalók számára kínált vonzó lehetőségeiket.

A konferenciákon többek között a hazai autógyártó cégek, valamint az első és második körös beszállító cégek műszaki és HR vezetői tartanak előadást. A zárónapon csatlakoznak hozzájuk a hazai felsőoktatás jeles képviselői is.

Részletes program: http://automotivexpo.hu/tartalom-mutat.php?almenu_id=2063

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA - Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Magyarország idei egyetlen autótechnikai fórumán, egy helyen, azonos időpontban mutatkoznak be a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és a jövő szakembereit képző hazai oktatási intézményrendszer szereplői.

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu , www.hungexpo.hu/autotechnika

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.