ENEOS motorolaj. Mitől No.1?

Hirdetés
2014.09.30. 14:14 Módosítva: 2014.10.03. 08:38
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az Eneos nem csak egy olajmárka a sok közül. Bár még csak 2009 óta lehet kapni Magyarországon, a termék sikere kiemelkedő, népszerűsége pedig, mind az autótulajdonosok, mind az autószerelők körében töretlenül nő.

Mitől NO.1?

A fejlesztéstől, innovációtól, a csúcsminőségű alapolajtól és adalékoktól, a minőségi gyártástól.

1888-ban alapították, így a legrégebbi és legnagyobb motorolaj gyártó vállalat Japánban illetve Ázsiában.

Akinek van lehetősége eljutni Japánba, az láthatja, hogy nem csak motorolaj, hanem üzemanyag tekintetében is piacvezető, a kb. 13.000 db benzinkútból álló hálózatával.

Japán piacvezető motorolaja és benzinkút hálózata
Japán piacvezető motorolaja és benzinkút hálózata

Az Eneos fő profilja az autógyári olajbeszállítás.

Fémjelzi a minőséget és a fejlesztésekben való élenjárást, hogy a cég 14 autógyárnak szállít be olajat, amivel kijelenthetjük, hogy a világ egyik legjelentősebb autógyári olajbeszállítójáról beszélünk. Ez magában foglal minden Távol-keleti, tehát japán és kóreai autógyártót, valamint szinte minden európai autógyárba történő beszállítást is.

A gyári beszállítás együttjár az autógyáraknak történő kenőanyag fejlesztéssel is. Erre jó példa, hogy az Eneos fejlesztette ki a kis köbcentis benzines és hibrid japán autók számára a 0W20-as viszkozitású olajat.

0W20-as olaj gyárilag az Eneos fejlesztette kifejezetten a kis kcm-es japán autókhoz
0W20-as olaj gyárilag az Eneos fejlesztette kifejezetten a kis kcm-es japán autókhoz

A japán elveknek megfelelően az ENEOS esetében is az olajkitermeléstől, a finomításon és feldolgozáson át egészen az értékesítésig, minden tevékenység egy vállalatóriáson belül valósul meg.

tevékenységi körök japánosan.Minden tevékenység egy vállalatóriáson belül
tevékenységi körök japánosan.Minden tevékenység egy vállalatóriáson belül

Jó európai autóba is ez az olaj?

Természetesen! Hiszen az ENEOS minden fontosabb európai autógyár, így például VW, BMW, OPEL, FORD, RENAULT, MERCEDES gyári minősítéseivel rendelkezik, tehát nyugodtan lehet használni az európai autókban is!

Említésre érdemes az is, hogy az Eneos jelent meg elsőként API SN minősítésű olajjal a magyar piacon, ami 2010-ben a legmagasabb USA-beli minősítés volt.

A japánok a jövőn dolgoznak!

Érdekesség, hogy szoros együttműködésben a japán autógyárakkal a cég már évek óta a jövő elektromos autói számára az üzemanyagcellás technológia kifejlesztésén dolgozik. Az ENEOS név is innen származik, mivel ez a mozaikszó azt jelenti: “ÚJ ENERGIA”.

Ebben is látható, hogy a konkurens termékekkel szemben az Eneos nem a marketingbe, hanem a fejlesztésekbe fektet rengeteg pénzt.

A jövő előfutárának tekinthető az Eneos “Sustina” elnevezésű csúcsteljesítményű termékcsaládja is. Az Eneos Sustina forradalmian új alapolaj és adaléktechnológiája abszolút a jövő motorolajának tekinthető. Olyan műszakilag korát meghaladó, csúcsteljesítményű olajról beszélhetünk, amelyet minden igényes autósnak csak ajánlani tudunk. Külön cikket írhatnánk arról, hogy milyen új szabadalmak felhasználásával hozták létre ezt a termékcsaládot az ENEOS fejlesztőmérnökei.

A képek azonban önmagukért beszélnek, azonos körülmények között tesztelt motorok dugattyújáról illetve olajteknőjéről készült képek hagyományos (API SM minősítésű) olajat és Eneos Sustina olajat használva.

Bővebben itt olvashat róla.

azonos körülmények között tesztelt motor dugattyúja és olajteknője Eneos Sustinával és más API SM minősítésű olajjal
azonos körülmények között tesztelt motor dugattyúja és olajteknője Eneos Sustinával és más API SM minősítésű olajjal

Importőre a Szakál Metál Kft

Az Eneos termékek kizárólagos hazai importőre a Szakál Metál kft. A Szakál Metál név sokak fülében ismerősen cseng, mint nagymúltú, autóalkatrész kereskedő cég.

A professzionális motorikus alkatrész kereskedelem mellett, illetve ezenken túlmenően minden más autóalkatrésszel is valamint garázsipari és diagnosztikai berendezésekkel, karosszériával és természetesen kenőanyagokkal is foglalkozik a Szakál Metál. Hitelességét erősíti, hogy az ország legjelentősebb motorfelújítójával rendelkezik, így a forgalmazott alkatrészekről direkt visszajelzésekkel, tapasztalatokkal rendelkezik.

HOL JUTHATOK HOZZÁ az ENEOS olajakhoz?

Megvásárolható autósboltokban, szervizeknél és szerelőknél is illetve a Szakál Metál országos bolthálózatában.

Az importőr azt ajánlja, hogy amikor olajcserére viszi az autót, akkor a szerelőjétől kérje, hogy Eneos olajat töltsön az autójába!

Azért, hogy az Ön következő olajcseréjének az ára is No.1 legyen, a Totalcar olvasóinak most egy különleges ajánlattal szeretnénk kedvezni!

Amennyiben kinyomtatja ezt a cikket, és bemutatja október 31-ig bármelyik Szakál Metál autóalkatrész szaküzletben, akkor az olajcseréhez szükséges ENEOS olajból és egyéb alkatrészekből 30% kedvezményre lesz jogosult!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.