Itt a lehetőség, hogy ne utólag legyünk okosak!

Hirdetés
2018.03.08. 11:35 Módosítva: 2018.03.20. 13:25
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Mindenki úgy szeretne hazatérni a napi jövés-menésből, hogy járművét, vagy annak utasait nem éri sérülés, vagy baleset. Ha mégis bekövetkezik egy nem várt esemény, például egy defekt, vagy koccanás, akkor utólag könnyen okos az ember. És akkor többször is feltesszük a költői kérdést, hogy miért nem voltunk elég felkészültek?

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért alkotta meg saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy hosszútávon nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. Mindezzel összhangban a német technológiai vállalat olyan szolgáltatási csomagot vezet be hazánkban, mely segíthet az autósoknak megoldani a váratlan helyzeteket.

ContiSafe3 v1

A ContiSafe3 nem véletlenül kapta a „3x-os biztonság 1 áráért” szlogent: a csomag egyedülálló módon tartalmazza az assistance, a baleset- és a gumiabroncs biztosítást is. Ezzel lényegében szinte bármilyen közlekedési problémával felkészülten nézhetünk szembe. A ContiSafe3 fontos eleme, hogy az autómentési szolgáltatások egész Európában igénybe vehetők, így a defektet elszenvedő sofőrnek lényegesen kevesebb időt kell az út szélén töltenie balesetveszélyben. Szintén fontos része a csomagnak a balesetbiztosítás, mellyel az autó minden utasának költségei megtéríthetők egy esetleges baleset esetén.

A ContiSafe3 szolgáltatási csomag igénybevételéhez az autó tulajdonosának vásárolnia kell egy garnitúra (minimum 4 db), Continental-csoporthoz tartozó személy- vagy kisteherjármű abroncsot. Ez tehát lehet Continental, Semperit, Uniroyal, General Tire, illetve akár Barum-gyártmányú is. Következő lépésként a megvásárolt garnitúrát 30 napon belül fel kell szereltetni, majd a felszereltetést követő nyolc napon belül regisztrálni kell a www.contisafe3.hu weboldalon. A ContiSafe3 kedvezményes áron, mindössze 2.990,- forinttól vásárolható meg március 19-étől és a regisztráció napjától kezdve két évig vehető igénybe.

ContiSafe3v2

A Continental megbízhatóság érdekében olyan nemzetközi cégekkel szerződött le, mint az Uniqa, vagy a Europ Assistance. További információk a www.contisafe3.hu weboldalon érhetők el.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.