Érkezik az év autós eseménye: AutoTech Future Expo&Show 2019

Hirdetés
2019.04.26. 13:41 Módosítva: 2019.04.30. 10:31
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Közép-Európa leglátványosabb autóipari eseményét rendezik a Hungexpo-n május első hétvégéjén

Pénteken és szombaton kihagyhatatlan programok várják az autózás szerelmeseit a Bárdi Autó által rendezett AutoTech Future Expo&Show-n. Több mint száz kiállítóval, köztük számos, a járműipar jövőjét meghatározó fejlesztővel és gyártóval találkozhatnak a látogatók, betekintést nyerve abba, hogyan fogunk közlekedni az elkövetkezendő évtizedekben. Az autóipar szinte minden területéről érkezik kiállító, standjaikon szakemberek várják a látogatók kérdéseit. A benzinnel fűtött showműsorok mesterei pedig látványos bemutatókkal, koncertekkel és számtalan további autós produkcióval készülnek.

A tavaly először megrendezett AutoTech Future több mint 11 ezer érdeklődőt vonzott, ezért joggal döntöttek a szervezők a folytatás mellett, így a második felvonásra május 3-án és 4-én kerül sor. Idén még nagyobb szerepet szánva az innovációnak, ha lehet, még több érdeklődőre számítanak a szervezők és az autóipar jövőjét meghatározó 115 kiállító, melyek a teljesség igénye nélkül az alkatrész-, szerszám- és garázsipari berendezésgyártás vagy éppen az autódiagnosztikai világából érkeznek.

A pénteki, azaz az első nap kifejezetten a szakmának szól, a nagyközönséget pedig a rendezvény második napjára várják a szervezők. A résztvevők lenyűgöző autós programokon és lélegzetelállító showműsorokon vehetnek részt.

A tizenhárom különböző országból érkező kiállítók szakemberei mellett tíz, a jövő autóipari megoldásairól szóló szakmai előadás is várja a látogatókat. Az AutoTech Future Expo&Show szakmai nívójáról a szervező Bárdi Autó Zrt. gondoskodik, mely a hazai autós piac egyik kiemelkedő szereplőjeként kifejezetten fontosnak tartja azt, hogy a hazai autós közösségeket – beleértve ugyanúgy a szervizek munkatársait, mint az otthon szerelő autósokat – összekovácsolja és minél több hasznos és érdekes információval lássa el.

„Feladatunknak éreztük egy a szakmát összehozó rendezvény megszervezését, ebből a célból jött létre a 2018-as AutoTech Future. Egy olyan autóipari eseményt szerettünk volna megvalósítani, ahol a szakmabeliek tapasztalatot cserélhetnek, az autószerelmesek pedig bátran kérdezhetnek egymástól. Ha összegeznem kellene, akkor azt mondanám, hogy egy közös tudásmegosztás a mozgatórugója az ATF-nek. Minden korábbi várakozásunkat felülmúlta a tavalyi rendezvény iránt tanúsított érdeklődés, így nem volt kérdés a folytatás.” – mondta el Bárdi Viktor a cég társalapítója és kereskedelmi igazgatója.

A szakmázásban megfáradt vendégeket szórakoztató programoksorozat is várja: a házigazdák, Kovács Áron és Szujó Zoltán egész nap kivételesen látványos autós showkra, koncertekre és nyereményjátékokra csábítják a látogatókat. A Hungexpo területén felhúzott kültéri pályán kaszkadőrök és versenyzők vesznek részt egy napi három alkalommal futó lenyűgöző show-ban, ahol quadokkal, motorokkal, big footokkal kápráztatják el a nézőket.

A beltéri nagyszínpadon Charlie, Ganxta Zolee, Radics Gigi, Oláh Ibolya és Tóth Vera is színpadra lép egy exkluzív, csak az AutoTech Future Expo&Show-n látható garázsrock show-val.

Az idei AutoTech Future Expo&Show szombati napjára jegyek a https://autotechfuture.hu/hu/jegyvasarlas/?utm_source=TC_hir weboldalon kaphatóak, továbbá minden fontos információ megtalálható.

És hogy milyen hangulatra is számíthatunk? A tavalyi Autotech Future Expo&Show legjobb pillanatait csokorba gyűjtő videóból kiderül:

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.