Különleges kivitelekkel bővül a Tipo család

Hirdetés
2019.04.29. 14:25 Módosítva: 2019.04.29. 14:41
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Tipo modellcsalád tagjai között mindenki megtalálja a hozzá illő változatot. Az ötajtós kivitel sportos kiállása mellett tárolóhelyekben sem szűkölködik – magáénak tudhatja a kategória egyik legnagyobb, 440 literes csomagterét. A szedán megjelenése klasszikus, mégis fiatalos, vezetési komfort és a figyelmesen kidolgozott részletek jellemzik. A kombi pedig szinte bármit elnyel zseniálisan variálható, 550 literes Magic Cargo csomagterének köszönhetően, miközben utasainak magas szintű kényelmet biztosít. Ismerje meg az új, speciális szériákat, melyek közül számos változathoz most rendkívüli árakon juthat hozzá a kereskedéseinkben, akár ajándék extrákkal.

A Street kivitel maga a stílus, kilóg a tömegből, magához vonzza a tekinteteket az utcákon. A fekete hűtőrács és tükörház mellett a a sötétített üvegek kölcsönöznek neki agresszív megjelenést. A Street sorozathoz ráadásul különleges, 16” fekete alumínium felnik járnak, az egyedi Street logo pedig fokozza az autó exkluzivitását. A stílus és a kényelem mellett a Tipo vezetőülése és kezelőszervei is úgy lettek megtervezve, hogy a sofőrnek minden kézre álljon. A Tipo Streetötajtós, szedán és kombi kivitelben is elérhető.

Az új Tipo Sport változata élénk és agilis; morcos tekintete tüzes személyiséget rejt. A vérpezsdítő Passione piros fényezés és a hangsúlyos fekete tető kettőse álló helyzetben is dinamikát sugároz. Az új tetőspoiler és a fekete ajtókilincsek fokozzák a sportos megjelenést, a merész 18” alumínium keréktárcsákkal lesz teljes a hatás. A Sport belterében a fekete szín dominál, erőteljességet sugallva. A kizárólag ötajtós karosszériával készülő Tipo Sport nem csak eleven, hanem okos is az Uconnect 7”-os HD LIVE rendszernek köszönhetően, ami lehetővé teszi a telefon tükrözését, így emelve a sportos vezetés élményét.

A Tipo Mirror a technológiák szerelmeseinek a különleges szériája, tele innovációval. A Mirrort összetéveszthetetlenné teszi plakettje a B oszlopon, valamint opciósan választható egyedi kék fényezése. Az érintőképernyős Uconnect 7”-os HD LIVE fedélzeti rendszernek köszönhetően mindent könnyedén kontroll alatt tarhat. Csatlakoztassa mobiltelefonját, állítson be lejátszási listákat, kezelje könnyedén útvonalterveit vagy kontaktjait. A Tipo Mirrorban mindezt ezt egy ujjnyomással megteheti. A modern beltérhez pedig hasonlóan kifinomult külső társul. A Mirror kivitel ötajtós, szedán és kombi kivitelben is elérhető.

A Tipo család minden tagjáról elmondható, hogy elegáns, tágas és komfortos, modern stílusával és technológiáival minden elvárást felülmúl! Minden kivitelre igaz, hogy a biztonságról 6 légzsák, visszagurulásgátlóval ellátott menetstabilizátor és gumiabroncs-nyomás ellenőrző műszer gondoskodik, a kényelemről pedig légkondicionáló, elektromos szervokormány City funkcióval, valamint pontmátrix kijelzős, USB-s rádió. A Tipo vegyes átlagfogyasztása 4,1 és 7,1 liter között alakul 100 kilométerenként, konfigurációtól függően. A legerősebb változatok a 120 lóerős T-Jet, benzines és a Multijet dízel motorok. Utóbbi akár 6 fokozatú, duplakuplungos automata sebességváltóval is kombinálható.

Találja meg az Önhöz legjobban illőt! Ismerje meg Tipo modelljeinket, melyek már 3.590.000 Ft-tól elérhetőek márkakereskedéseinkben, 5 év garanciával.

További Információ

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.