Télen is legyen felkészült, Osram termékekkel!

Hirdetés
2022.01.17. 15:33
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

OSRAM BATTERYstart indítókábel

Az OSRAM indítókábel átfogó termékcsaládnak köszönhetően a motorkerékpár-, személygépjármű-, haszongépjármű és teherautósofőrök mostantól egy gyors és egyszerű megoldással villámgyorsan átirányíthatják az akkumulátorból származó energiát a donorként szolgáló járműről az energiát fogadó járműre, hogy tovább folytathassák útjukat. Az OSRAM BATTERYstart INDÍTÓKÁBEL termékcsaládja professzionális és magáncélú használatra tervezett indítókábeleket egyaránt magában foglal. A kábelek rézbevonatú alumíniumból vagy akár tiszta rézből készülnek. Az OSRAM indítókábelek különböző hosszúsággal (2,5–5 m) és keresztmetszettel (6–50 mm²) kerülnek forgalomba. A vásárlók 6 és 12 V-os, illetve 12 és 24 V-os változatok közül választhatnak. A különböző hosszúságok és keresztmetszetek akár a ≤1,6 és ≤9,5 liter közötti hengerűrtartalmú benzin- vagy dízelmotorok beindítását is lehetővé teszik.

A töltőáram átviteléhez 150 A és 1200 A közötti csúcsáramértékek is elérhetők (ez még a szinte teljesen lemerült akkumulátorok beindítását is lehetővé teszi), a folyamatos áramátvitel és a túlmelegedés elleni védelem érdekében pedig 75 A és 600 A közötti névleges egyenáramú áramerősség biztosított. A nagyfokú kopás megelőzése érdekében az OSRAM BATTERYstart INDÍTÓKÁBELEK kivétel nélkül rugalmas, ugyanakkor időálló PVC-bevonattal rendelkeznek, a teljes mértékben szigetelt kábelek, fogantyúk és csipeszek pedig extra biztonságot és tartósságot garantálnak. A kábelek, fogantyúk és csipeszek különböző színe miatt kisebb a kockázata a pozitív és negatív terminálok felcserélésének, ezáltal pedig az akkumulátorhoz való helytelen csatlakoztatásnak is. A szállítási terjedelem részét képező tárolótáskának köszönhetően a kábeleket rendezetten és helytakarékosan tárolhatja. A kényelem érdekében a tárolótáska hátulján a használati útmutató is megtalálható, és szükség esetén gyorsan fellapozható. Az OSRAM a termékre 2 év garanciát) kínál.

Bővebb információ és vásárlás.

OSRAM BATTERYstart 200, BATTERYstart 300, BATTERYstart 400, BATTERYstart PRO 700 gyorsindítók

Ne legyen szüksége mások segítségére: az OSRAM BATTERYstart gyorsindítóval hamar újra úton lehet. Válassza a járműve hengerűrtartalmának megfelelő típust! Kompakt kivitelének köszönhetően mindhárom gyorsindító akkumulátor könnyedén elfér a kesztyűtartóban és ha megtörténik a baj, használatra kész.

Praktikus méretével és – modelltől függően – 300 g és 700 g közötti súlyával a BATTERY start gyorsindító akkumulátorok mindennel rendelkeznek, ami a gyorsindításhoz kell, sőt, még többel is: az USB-csatlakozással például power bank eszközként, útközben is használhatók telefon, fényképezőgép, tablet stb. töltéséhez. A BATTERYstart 200, 300 és a BATTERYstart 400 ezen kívül egy erős LED lámpával is el van látva, ami könnyebbé teszi a csatlakoztatást éj szaka vagy sötét garázsban. A beépített védőmechanizmusok megelőzik a károsodást és gondoskodnak a használó védelméről, pl. rossz polaritás, túlmelegedés vagy rövidzárlat esetén. A BATTERYstart termékcsaládban a 3000 cm3-es benzinmotoroktól kezdve a 8000 cm3-es benzin- vagy a 4000 cm3-es dízelmotorokhoz is használható gyorsindítók is megtalálhatók. A megfelelő eszközzel a kisebb személyautóktól és motorkerékpároktól kezdve a terepjárókig és kisbuszokig bármi elindítható. A BATTERYstart 400 ezen kívül egy 12 V-os aljzattal is fel van szerelve, így 12 V-os csatlakozóval rendelkező külső tartozékok, például hűtőládák, ventilátorok stb. áramellátásához is használható.

Bővebb információ és vásárlás.

OSRAM Akkumulátortöltők

Az elektromos és hybrid járművek terjedésével egyre fontosabbá és költségesebbé válik az akkumulátor. Az eszközök karbantartása is egyre fontosabb. A Smart charger - intelligens töltők okos töltési megoldásokat nyújtanak, kapcsolható és programozható üzemmódokban, melyek változatos kimenetet biztosítanak az akkumulátor típusának megfelelően, és az optimális állapot fenntartásának érdekében.OSRAM Battery charge 904, 906, 908Az új OSRAM Smart battery charger - intelligens akkumulátortöltő 9 fokozatú töltési folyamatot biztosít az ólom-savas, Kálcium, EFB & AGMakkumulátorokhoz.

A lítium akkumulátorokhoz 7 fokozatú töltési ciklussal működik. Digitális kijelzővel rendelkezik, mely megkönnyíti a töltési folyamat ellenőrzését.

Bővebb információs és vásárlás.

LEDguardian ROAD Flare Signal V16

A fény biztonság. Jobban látni és látszani az OSRAM-mal. Az OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 egy LED figyelmeztető lámpa, amely a V16 előírásoknak megfelelően lett jóváhagyva. Az OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 narancssárga figyelmeztető fénye 360 fokban világít, és nagy távolságból látható. Vészhelyzet esetén fontos információkat adhat a közúti forgalom veszélyes helyzetéről. A figyelmeztető háromszöggel ellentétben a lámpa aktív villogással hívja fel a közlekedők figyelmét a közlekedés megváltozott helyzetére, így feltűnőbb, mint a figyelmeztető háromszög fényvisszaverődése.

A 12 hosszú élettartamú, legfeljebb 140 lm-es és 2000K-es LED-ekkel éjjel-nappal felhívhatja magára a figyelmet, és megelőző intézkedésként figyelmezteti a többi közlekedőt a veszélyes helyzetre, például egy lerobbant járműre .A lámpa kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy a a figyelmeztető lámpát könnyen elérhető helyen tárolhatja az autóban.Az OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 lámpát azonnal használhatja a csomagban megtalálható, 9V-os elemmel. A OSRAM LEDguardian ROAD FLARE Signal V16 lámpát a DIN EN ISO/IEC 17025 tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumokban tesztelték és hagyták jóvá, ahol olyan külső tényezők hatásait is megvizsgálták, mint a víz, por, hő, hideg, korrózió és zuhanás, és amely során a lámpa elnyerte az IP védelmi osztály IP54-es besorolását.

Bővebb információs és vásárlás.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.