Friss jogsival a zsebedben tiéd a világ?

Hirdetés
2022.02.23. 13:15 Módosítva: 2022.02.23. 13:30
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha úgy érzed, hogy lenne még miben fejlődnöd újdonsült sofőrként, olvass tovább!

Mintha tegnap lett volna, ahogy büszke mosollyal az arcodon ültél az okmányirodában, hogy végre átvehesd friss, ropogós jogsidat. Az is lehet, hogy valóban tegnap volt. Itt az idő, és lehet csapatni! Megeshet, hogy Ica előtt nem mutatod, hogy bizonytalan vagy, de amikor beülsz a volán mögé, és elindulsz a forgalomba egyedül, akkor néhány helyzetben nem vagy magabiztos. Ismerős? Nos, akkor mutatjuk is, mi a megoldás!

A drivingcamp vezetéstechnikai centrumot jól ismerjük már különböző – és igen hasznos – tréningjeikről, legújabb programjukkal pedig egy hazánkban egyedülálló, új képzést hoztak minden friss jogosítvánnyal rendelkezőnek. A Friss Jogsi tréning egy olyan hiánypótló vezetéstechnikai képzés, amely kifejezetten újdonsült sofőröknek szól. A képzésben való részvétel egyetlen feltétele a maximum 12 hónapnál nem régebbi, érvényes „B” kategóriás jogosítvány.

DrivingCamp 2022 new driver campaign KGF 1920x1080px 20220221

Miről is szól a Friss Jogsi tréning? Nos, elsősorban az lehet csábító, hogy új jogsival az oktatóautó után megismerheted saját autód tulajdonságait, azt, hogyan viselkedik egyes helyzetekben, és hogyan reagálj rá – mindezt zárt pályán, biztonságos körülmények között.

A program során számos olyan dolgot tanulhatsz, ami hozzájárul ahhoz, hogy „zöldfülűként” is magabiztosan indulj útnak. Szó lesz arról, hogyan kell a kormányt helyesen fogni, hogyan érdemes áthelyezni a nézőpontot egyes helyzetekben, megnézitek, mit kell tenni emelkedőn, hogyan kezeld a holttereket, sőt, a csúszós szlalomfékezés is terítékre kerül.

Természetesen a tréning során sok egyéb mással is megismerkedhetsz, szóval nézz szét a linken, és jelentkezz most!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.