Ajándék élmény és biztonság karácsonyra!

Hirdetés
2022.12.19. 10:18
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Gokart vagy vezetéstechnika extrákkal? Lepd meg szeretteidet felejthetetlen percekkel!

Mindjárt karácsony, te pedig még dilemmázol, mi legyen a meglepetés a tesódnak, a haverodnak, a szerelmednek vagy a szüleidnek? Van pár ötletünk! A drivingcamp vezetéstechnikai centrum ajándékutalványaival izgalmas pillanatokat okozhatsz nekik, sőt, magadnak is.

A tesódnak

Nincs még jogsija, de a lába képzeletben már a gázpedálon van? Akkor neki való az U17 tréning, ami az első vezetés élményét adja 60 percben, egy segédpedállal felszerelt automata Mercedes-Benz A-osztály oktatóautóval, és természetesen tapasztalt oktatóval.

A haverodnak

Mit szólnál, ha egyedülálló gokartélmény lenne a karácsonyi ajándéka? Nemcsak csúcskategóriás géppel futhatja a köröket a ringben, de még meg is örökítheti, hogyan vezet. Csak ő, a gokart és a fejkamera, na meg a száguldás.

DrivingCamp 2022 Karacsony FenyoSzarvas 727x408px 20221216

A barátnődnek

A belevaló barátnőknek tökéletes meglepetés a After work - Páros tréning, amelynek során kettesben, egy személyre szabott, élménydús vezetéstechnikai tréninget kaptok. Vészfékezés, szlalom, hajtűkanyar és még... Mindent együtt gyakorolhattok be.

A szüleidnek

Vezetéstechnikai tréning wellnessel fűszerezve? Ilyen is van! És ki más érdemelné meg jobban ezt a programot, mint a szüleid. A Drive & Spa csomag 4 órás drivingcamp vezetéstechnikai tréninget és az Abacus Hotel**** különleges wellness programját tartalmazza 2 főre.

+1 Ajándék magadnak

Jöhet a dermesztő hideg vagy a jeges és csúszós útviszonyok, téged semmi nem tántorít el attól, hogy vezess? Érthető. Ahhoz, hogy 100%-ban biztonságban érezd magad az utakon, tökéletesítsd a tudásodat a Téli Felkészítő tréninggel, és legyél te a legjobb a volán mögött!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.