Most ilyen egyszerűen nyerhet egy Volkswagen Golf GTI Clubsportot!

Hirdetés
2023.11.03. 09:28
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Idén ünnepli 30. születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria Kft., a salzburgi székhelyű Porsche Holding kiskereskedelmi hálózatának magyarországi képviselete. Hosszú idő és nem kis teljesítmény ez! A kereskedés magyarországi története a Fáy utcából indult, ahol 1993-ban elsőként a Porsche Pest nyitotta meg kapuit. A cég ma már összesen hét saját tulajdonú kereskedést üzemeltet, melyek közül négy Budapesten, illetve Szegeden, Győrben és Tatabányán várják az ügyfeleket. 2009 áprilisától a Porsche Inter Auto Hungaria látja el a Porsche márka importőri feladatait is, azóta a Porsche Centrum Budapest egyedülálló értékesítési és szerviz-központként működik.

PIA30-Porsche

A cég fejlődése azonban itt még nem állt meg! Az utóbbi évek fejleménye, hogy mára már a Porsche Inter Auto Hungaria palettáját gazdagítja a Bentley márka, valamint az idén megnyílt Lamborghini márkakereskedés is.

A Porsche Inter Auto Hungaria a Porsche, Bentley, Lamborghini, Volkswagen, Audi, SKODA, CUPRA, SEAT modellek, Volkswagen haszongépjárművek értékesítése, valamint a DasWeltAuto használtautó kereskedések mellett márkaszervizeket is üzemeltet. Elismert szakemberek, sokéves tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiával felszerelt műhelyekben végzik gondos munkájukat.

PIA30-NagySzabolcs

A 30 éves évfordulóról Nagy Szabolcs, a Porsche Inter Auto Hungaria ügyvezető igazgatója is nyilatkozott. Büszkén mondta el, hogy mérföldkőként tekint a Porsche Inter Auto Hungaria alapításának 30. évfordulójára, arra, hogy a gyári kereskedői hálózat részeként, a Volkswagen csoportos márkák értékesítésével és szervizelésével immár három évtizede foglalkoznak. Beszélt arról, hogy nemrég ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a Lamborghini Budapest szalon, ezzel a Porsche és Bentley felsőkategóriás márkák mellett a Lamborghini importőre és márkakereskedője is lettek.

PIA30-Lamborghini

Külön kiemelte, a Porsche Inter Auto Hungaria sikere abban rejlik, hogy nem csupán cégként, hanem családként tekintenek egymásra. A cég közel 550 munkatársa szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgozik minden nap ügyfeleik elégedettségéért. Hozzátette, ezért lehetséges az, hogy az elmúlt három évtizedben a rengeteg kihívás ellenére mindig alkalmazkodni tudtak a változásokhoz, újra és újra meg tudtak újulni.

Születésnapját a Porsche Inter Auto Hungaria hűséges meglévő és leendő ügyfeleivel együtt ünnepli meg. Márkakereskedéseiben év végéig beváltható Glamour kuponokkal kedvezményesen vásárolhatnak kiegészítőket vagy szervizelhetik autójukat. A Porsche Inter Auto Hungaria minden új Audi, Volkswagen és ŠKODA vásárlásakor év végéig integrált szervizcsomagot ad ajándékba. Mindezen felül 2023. december 31-ig tartó nyereményjátékuk során megnyerhető egy Volkswagen Golf GTI Clubsport, mely az egyik legnépszerűbb, legdinamikusabb és legsportosabb modell a Volkswagen kínálatában.

PIA30-Promo

Ha Ön is szeretne részt venni ezekben az akciókban, és akár szívesen nyerne egy autót, vagy csak megtekintené a Porsche Inter Auto Hungaria kínálatát, látogasson el valamelyik márkakereskedésükbe, vagy nézze meg weboldalukat!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.