ASUS Zenbook S 16 OLED - A stílus és a teljesítmény tökéletes párosa

Hirdetés
2024.07.29. 00:02
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Újabb játékos érkezett a prémium laptopok világába! Az ASUS Zenbook S 16 OLED nem csak a szemet gyönyörködteti, de a teljesítményével is lenyűgöz.

A mindennapi munkához és szórakozáshoz szükséges erőt a vadonatúj AMD Ryzen AI 9 HX processzor szolgáltatja, amely 12 magon keresztül akár 5,1GHz-es sebességre is képes. Tulajdonképpen olyan, mintha a legújabb V12-es motor lenne a motorháztető alatt, amely bármilyen feladatra készen áll. A Zenbook S 16 azonban nem csak a nyers teljesítményről szól, hiszen azt hatékonyan ki is kell használni. A Windows 11 és az ASUS mesterséges intelligencia-alapú megoldásaival új szintre emeli a hatékonyságot és a felhasználói élményt. A továbbfejlesztett videohívásoktól kezdve a valós idejű feliratokig és a fotókon a háttér eltávolításáig olyan, mintha egy személyes asszisztens lenne a kezedben, aki egyszerre tud segíteni a munkában, a kreatív alkotásban és a kikapcsolódásban.

kep1 727x409

Robusztus felépítése ellenére az ASUS Zenbook S 16 OLED meglepően könnyű, mindössze 1,5kg és mindössze 1,1cm vastag. Olyan, mint a tökéletes sportautó - erős, mégis mozgékony, készen arra, hogy elkísérjen minden kalandodra. Az ergonómia mellett az anyaghasználat is párhuzamba állítható a felsőkategóriás autókkal, hiszen az alumínium készülékház fedlapját egy Ceraluminum névre keresztelt egyedi megoldás borítja. Ez tulajdonképpen egy csúcstechnológiás kerámia-ötvözet, amelyet az űrkutatás és a luxusóra-ipar is használ. Az ASUS-exkluzív fejlesztés nem csupán a páratlan vizuális megjelenést szolgálja, hanem a kopásnak és az ujjlenyomatoknak is könnyedén ellenáll.

A 16 hüvelykes, 3K felbontású ASUS Lumina OLED kijelző élénk színeivel és mély feketéivel olyan, mintha egy mini IMAX képernyő lenne a kezedben. Akár táblázatok elemzéséről, akár a legújabb Grand Prix közvetítéséről vagy kreatív munkáról van szó, minden részlet lenyűgöző tisztasággal jelenik meg. A kijelző HDR-kompatibilis, így garantáltan az élmények legjavában lesz részed. A Harman Kardon által hangolt hat hangszórós hangrendszer tiszta, részletes és dinamikus hangzást biztosít legyen szó a kedvenc akciójelenetedről vagy a célegyenesben száguldó autókról.

kep2 727x409

Az újdonság 78Wh-s akkumulátorral rendelkezik, amely a legtöbb felhasználó számára egész napos üzemidőt biztosít. A laptop ráadásul támogatja a gyorstöltést is, így 49 perc alatt 60%-ra töltheted fel az akkumulátort. Az is fontos, hogy laptopodat és adataidat egész nap biztonságban tudd, ezen pedig sokat könnyít a gyors és biztonságos arcfelismerős bejelentkezés, illetve az ASUS Adaptive Lock, mely a felhasználó jelenlétét, és automatikusan lezárja a gépet, ha tulajdonosa felállt előle. A kényelmes felhasználást a magyar nyelvű, háttérvilágításos billentyűzet és az óriási érintőpad garantálja, mely számos okos gesztussal teszi kényelmesebbé a használatot. A WiFi 7 lenyűgöző hálózati sebességgel könnyíti meg az online munkát, a játékot és a streaminget, az SD-kártyaolvasóval kiegészült teljes funkcionalitású portkínálatnak köszönhetően pedig semmilyen extra kiegészítőre nem lesz szükséged.

Az ASUS Zenbook S 16 OLED több mint egy egyszerű laptop. Egy társ a modern ember számára, aki teljesítményt, stílust és innovációt követel meg az élet minden területén. Az újdonság már elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.