Totalcar tavaszi kresz teszt – első forduló

2023.04.07. 10:30 Módosítva: 2023.04.07. 10:30

Az Eneos és a Totalcar meghirdeti a tavaszi kresz tesztet! Játssz és nyerj páros belépőt az április végi Parkoló Parádéra!

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A következő, 41. Parkoló Parádé június 25-én, vasárnap 14-20 óra között lesz!

Fontos információk a 40. Parkoló Parádéról!

A május 15-re tervezett, de végül elhalasztott Parkoló Parádé július 29-én lesz megtartva!

A 40. Parkoló Parádéra vásárolt jegyek csak a július 29-i rendezvényre érvényesek!

Tervezett programok (folyamatosan frissül):

 • A júniusi Parkoló Parádé Bud Spencer és Terence Hill munkássága köré szerveződik! Ennek egyik látványos főszereplője lesz a hatalmas csőrös Kenworth, amivel most talán nem lép meg Johnny és remélhetőleg a buggy is megérkezik a PP díszkövére!
  De dolgozunk a többi ikonikus filmes autón is, de ha neked rejtőzik a garázsban egy Silver Cloud II vagy egy Lincoln Continental MkIII vagy Geronimoék A modellje, ne tartsd vissza magad, írj Hlács Zoltán - Nyegleónak a rendezveny@mail.totalcar.hu-ra! Természetese, ha véletlenül erre járna a Karotta álltal megénekelt Espada-t, őt se dobnánk ki!
 • Most kivételesen nem a 3-as fogadóban történnek a dolgok, hanem egy rendes színpadot állítunk fel a fogadó épület előtt, ahonnan a hangulatról a Spencer Hill Magic Band gondoskodik, a tervek szerint 16 órától!
 • Újra lesz országos szlalom bajnokság a Parkoló Parádén!
 • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal!
 • Parádés bazár, hogy ne menj haza üres kézzel!
 • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.
 

 

Gyerekeknek:

 • A nagy népszerűségnek örvendő ingyenes gokartozás a Kalandozóparktól a 3-as fogadó előtti díszkövön.
 • Kilátogat a Szomjoltóság csapata egy csodaszép oldtimer Mercedes 710 tűzoltóautóval és rengeteg programmal, ráadás hűsítéssel, ha túl meleged lenne!
  10050003

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2023.06.25. 13:30-ig 2220 Ft/fő (szépkártyával is lehet fizetni), a helyszínen váltva 2920 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 16 év alattiak kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón (Bp. 1101, Albertirsai u. 10.).

Látogatói kapunyitás 14 órakor.
Belépés: autóval az 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek.

Amennyiben gyalog jönnél, a MÁV járatai a Keleti pályaudvarból 5 perc alatt Kőbánya felső megállónál vannak, ami majdnem a Hungexpo 3-as, gyalogos bejáratnál van. A vonatot Budapest bérlettel vagy 250 forintnyi jeggyel veheted igénybe. A konkrét menetrendet ide kattintva találod.

A motorosoknak külön parkolót jelöltünk ki, amit táblával is jelzünk. Kérjük, lehetőleg oda parkoljatok.

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a jelenleg érvényes jogszabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ezt. A helyszínre vonatkozó engedélyt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérhetitek.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére és az aktuális szabályozásra.

Az eseményen bármilyen marketing tevékenység, árusítás csak a rendezőség engedélyével történhet!

A rendezvény területén nyílt láng használata tilos!

A rendezvényt "szinte" minden időben megtartjuk!

A rendezvény sajátosságaiból adódóan külön felhívjuk a látogatók a figyelmét a kulturált autó- és egyéb járműhasználatra!

unnamed

Az autós rendezvény veszélyes üzem. A szervezők törekednek a biztonságos keretek biztosítására és betartatására, de ennek ellenére történhetnek balesetek. A jegy megvásárlásával ezt tudomásul veszi, és lemond minden kártérítési jogáról a szervezőkkel szemben.

Amennyiben ezt nem képesek betartani, a rendezvény szervezői fenntartják a jogot, hogy a további rendezvényekről kitiltsák a szabályok megszegőit!

Előjelentkezés árusnak (élelmiszert és italt árusítók sajnos nem tudnak jelentkezni!), szponzornak, stb.: rendezveny@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

A Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

Parkoló Parádé a Totalcaron

Knight Rider: neked a gyerekkorod, ő viszont megépítette K.I.T.T.-et
A futófény, az ezerfunkciós feldélzeti rendszer, a jellegzetes hang: ha 2000 előtt születtél, akkor ezt az autót nagyon fogod értékelni.
Hibakód-zuhatag az autópályán
Ha 100-as tempó felett megyek tartósan, kb. 10 perc után megjelenik a check engine lámpa. Azt mondták, tankoljak máshol.