Nincsen hős könnyű múlttal

2019.02.26. 14:14

Nem kell senkinek sem bemutatni a One More Round sokat látott Kispolszkiját: Büszkét. Az autonánia perifériájára szorult, kéthengeres rozsdaboglya kapott egy lehetőséget, hogy megmutassa magát, de sokkal több van benne egy szimpla körnél. Megjárta a kozmoszt is, ami nem múlt el nyom nélkül, hiszen azóta négy nyomon jár és további fényévekre került a műszaki vizsga intézményétől.

Vannak még további terveink vele, de az idei első Parkoló Parádén te is beleülhetsz majd a kiszakadt ülésbe, te is szagolhatod az első szériás, hatszázas motor pedigrés pufogását. Ha minden összejön, további meglepetéssel is szolgál majd a One More Round csapata, ne fehér gatyában gyertek.

A legfontosabb tudnivalók:

24. Parkoló Parádé: 2019. 03. 17, vasárnap 12-18h

Helyszín:  Budapest, Albertirsai út, Hungexpo

 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

Programok:

  • Mesterkurzus (14:00-tól a 3-as fogadóépületben): Bári Dávid, a M1RA csapatfőnöke mesél a elmúlt évekről, hogy hogyan került a versenysportba, milyen egy versenycsapatot összefogni.
  • OMR Live - A OMR csapata bemutatja az űrt megjárt Kispókot, sőt még ki tudja mivel készülnek!
  • Autódoki live - ingyenes élő diagnosztika és tanácsadás Autódoktorunktól, kollektív pingvinezés nyitott géptetők mellett. Hozott krehácsra ingyenes ráolvasás, szakértő hümmögés évtizedes rutinnal! 
  • Hogyan oltsuk el autónkat? - tűzoltási tanácsadás az Országos Tűzvédelmi  Szolgáltató  Kft. szakembereitől. Fővédnök: Nínó "Égahangyászbaszki" Karotta
  • Lesz sarok az eladó autóknak is. Adatlapot innen tudsz letölteni, ha árulnál.
  • Ökumenikus érdekesautó-nézegetés, és barátkozás parkolószerte.

Gyerekeknek:

  • Kreatív játszóház zsonglőrrel. Fejlesztenéd az ügyességed? Próbáld ki a legkönnyebben elsajátítható zsonglőrtudományt a menő autók kavalkádjában.
  • Célbalövés PowerCAFS-el és habbal oltóval.

Fontos infók

A rendezvényen előre (az alábbi gombra kattintva) vagy a helyszínen megváltott belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben (akár SZÉP kártyával is megveheted) 2019.03.17. 11:30-ig 990 Ft/fő, a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek nagykorú kísérővel, 14-16 év között kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be. 

A jegy egyszeri belépésre illetve behajtásra jogosít a Totalcar Parkoló Parádéra és annak minden kiegészítő programjára a Hungexpón.

A rendezvényre bármilyen gépjárművel ingyen be lehet hajtani, amennyiben az abban tartózkodó személyek érvényes jeggyel rendelkeznek. 

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a belépők és behajtók számának korlátozására, tekintettel a helyszínek befogadási képességére.

Látogatói kapunyitás  12 órakor.
Belépés:  autóval a 6-os, gyalogosan a 3-as kapun.

Előjelentkezés árusnak, szponzornak, stb.: Hlács Zoltán - hlacs.zoltan@mail.totalcar.hu

A rendezvényre a Totalcar Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Totalcar adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.