Most szólunk: március 8-án Parkoló Parádé

29. Totalcar Parkoló Parádé és Mesterkurzus - 2020.03.08.

2020.02.11. 15:36

Vége a téli szünetnek, lassacskán ráfordulunk a Parkoló Parádé hetedik szezonjára. Már szerveződik az idei első PP, március 8-án, vasárnap délután várunk minden jóval a szokott helyen.

OOF 20190519 PP25-21

Ott hagytuk abba októberben, hogy egy fullos rendezvénnyel elköszönt a Parkoló Parádé az évtizedtől, amelyben született, és aminek végére igazán beérett. Közben elteltek a téli hónapok, márciusban pedig onnan folytatjuk majd, ahol abbahagytuk. A 2020-as első PP a tavalyra kiforrt programkínálattal megy tovább: lesz Mesterkurzus, egy sor kiegészítő program, köztük sok kimondottan gyerekeknek, és leszünk mi: Csikóstól könyvet lehet majd venni és aláíratni,  az Autódoktortól élő diagnosztikát kérhetsz és a One More Round-csapatot is elkaphatod egy közös fotóra. 

OOF 20190519 PP25-7

Március 8-a még messze van, de ahhoz közel, hogy már most beírd a naptáradba. Ez még csak egy óvatos értesítő, szólunk majd hangosabban is, ha már minden részletet tudunk. A Mesterkurzuson is rajta vagyunk, hogy érdekes előadással kezdjük a szezont (annyit ígérhetünk, népszerű téma lesz). Jó időt nem ígérhetünk, de rengeteg egy négyzetkilométere jutó érdekes autót és érdekes autóst mindenképp. A többiről lent olvashatsz még, ugyanott a jegyedet is megveheted elővételben. 

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020-ra tervezett Parkoló Parádék elmaradnak. Jövőre remélhetőleg újra találkozunk. Addig is mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.