Ma EGÉSZ délután Parkoló Parádé!

2020.03.08. 08:30

Ennél szárazabb szezonnyitót nem is kaphatna a Parkoló Parádé. Ha az időjárás ilyen kegyes lett hozzánk, legyél te is az, és nézz ki délután a Hungexpóra.

Hosszú győzködésre már nincs idő, leírjuk hát röviden: 12 órától 18 óráig megint miénk/tiétek a Hungexpo parkolója. Idén először parkolunk veletek egy közöset, de a programminta ugyanaz, amit már megszokhattatok tavalyról és még korábbról. Szóval lesz egy sereg program, köztük tankolós Mesterkurzus, de kint lesz ez a feltámadt Zsiga és Csikós Alfája is.

OOF 20190519 PP25-21

Ha győzködnéd még magadat vagy a családot, hogy mi legyen a program az ebéd után, lent találsz jó sorvezetőt arra, hogy miért a Parkoló Parádé legyen az. Menj végig rajta, aztán gyere ki. Mi déltől ott várunk.

Információk a következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy eljöttetek! Jövőre veletek ugyanitt!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Időkapu a Hungexpón Ladától a Tesláig
Lefotóztuk az összes autót és motort, ami behajtott a Hungexpo kapuján a 34. PP alkalmával. Ha ott voltál, keresd meg a tied, ha nem, akkor nézd meg, miről maradtál le!
Hitbeli kérdések az utakon és a garázsokban
Totalcar Mesterkurzus az autós és motoros hitekről és tévhitekről. Tanulság: a tények sem az ellenségeink.


Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.