Ma EGÉSZ délután Parkoló Parádé!

2020.03.08. 08:30

Ennél szárazabb szezonnyitót nem is kaphatna a Parkoló Parádé. Ha az időjárás ilyen kegyes lett hozzánk, legyél te is az, és nézz ki délután a Hungexpóra.

Hosszú győzködésre már nincs idő, leírjuk hát röviden: 12 órától 18 óráig megint miénk/tiétek a Hungexpo parkolója. Idén először parkolunk veletek egy közöset, de a programminta ugyanaz, amit már megszokhattatok tavalyról és még korábbról. Szóval lesz egy sereg program, köztük tankolós Mesterkurzus, de kint lesz ez a feltámadt Zsiga és Csikós Alfája is.

OOF 20190519 PP25-21

Ha győzködnéd még magadat vagy a családot, hogy mi legyen a program az ebéd után, lent találsz jó sorvezetőt arra, hogy miért a Parkoló Parádé legyen az. Menj végig rajta, aztán gyere ki. Mi déltől ott várunk.

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

A vírushelyzetre való tekintettel a 2020-ra tervezett Parkoló Parádék elmaradnak. Jövőre remélhetőleg újra találkozunk. Addig is mindenkinek kitartást, és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.